«H πρώτη μου φορά!» 8 επώνυμοι εξομολογούνται!

Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που έχουν μιλήσει δημόσια για την πρώτη τους φορά!

«H πρώτη μου φορά!» 8 επώνυμοι εξομολογούνται!

Nτίντι:

«Προσπάθησα να χάσω την παρθενιά μου όταν ήμουν 7 χρονών, είχα σκαρφαλώσει σε ένα 9χρονο κορίτσι, αλλά το sex δεν συνέβη. Τελικά, την «έχασα» όταν ήμουν 13, και ένιωσα πορνοστάρ, διότι έβλεπα πολύ πορνό».

diddy

Matthew Morrison:

«Ήταν γλυκό και αθώο», θα πει ο ηθοποιός, ο οποίος στη συνέχεια σπούδασε μουσικό θέατρο και κατάφερε στη σχολή να ρίξει ουκ ολίγες φοιτήτριες- μπαλαρίνες!

morrison

Μάθιου Φοξ:

«Ήμουν 12 χρονών και αυτή ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερη μου, και είχε ήδη πάει με άλλα αγόρια. Δεν μπορώ καν να φέρω τη στιγμή στο μυαλό μου... Έγινε στο έδαφος δίπλα σε ένα ποτάμι και πραγματικά ήταν μια δυσάρεστη και αμήχανη στιγμή- δυο παιδιά που κυλιόντουσαν και κατέβαζαν τα παντελόνια τους!»

fox

Άστον Κούτσερ:

«Έγινε στο δάσος και ήταν απαίσιο! Ήταν με ένα κορίτσι που μόλις είχα γνωρίσει. Το όλο πράγμα κράτησε περίπου 2 λεπτά και ήταν πραγματικά αμήχανο. Δύο χρόνια αργότερα, έκανε sex με το ίδιο κορίτσι για να την αποδείξω ότι ήμουν πολύ καλύτερος».

kuttcer

Φέργκι:

«Ήμουν ένα πολύ σεξουαλικό άτομο, αλλά πάντα συγκρατούσα τον εαυτό μου. Έχασα την παρθενιά μου στα 18, αλλά χρειάστηκε πολύ θέληση για να το κάνω».

fergie

Kim Kardashian:

«Έχασα την παρθενιά μου στα 14 με 15 με τον τότε φίλο μου. Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι! Νόμιζα ότι θα παντρευτούμε! Πήγα στη μαμά μου και της είπα ότι είμαι έτοιμη να το κάνω και να πάμε στο γυναικολόγο για να μου φορέσει... σπιράλ! Και τι να πει και η μαμά μου;»

kim

Κέλι Οζμπορν:

«Μετά την πρώτη μου φορά, πίστευα ότι έμεινα αυτομάτως έγκυος! Βεβαίως, δεν μου είχε έρθει ακόμα καν η περίοδος».

kelli

Angelina Jolie:

«Έκανα σεξ με το φίλο μου στα 14, αλλά τα συναισθήματα δεν έμοιαζαν αρκετά δυνατά. Κάποια στιγμή που ένιωσα ότι θέλω να τον αισθανθώ πιο κοντά του, άρπαξα ένα μαχαίρι και τον έκοψα. Το ίδιο έκανε και εκείνος. Ήμασταν καλυμμένοι στο αίμα και η καρδιά μου κόντευε να σπάσει».

jolie
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved