Απίστευτες αποκαλύψεις συμμαθητή του Τομ Κρουζ από το λύκειο για το άγνωστο παρελθόν του! (Ανέκδοτες φωτογραφίες)

Απίστευτες αποκαλύψεις που ελάχιστοι γνωρίζουν κάνει σήμερα ο συμμαθητής διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ.

Απίστευτες αποκαλύψεις συμμαθητή του Τομ Κρουζ από το λύκειο για το άγνωστο παρελθόν του! (Ανέκδοτες φωτογραφίες)

Ο Τομ Τζάρετ μίλησε πρώτη φορά για το άγνωστο παρελθόν του Τομ Κρουζ ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά του υπήρξε... παλαιστής του κατς ή wrestling, όπως ονομάζουν οι Αμερικάνοι.

TOMCRUISELYKEIO4

Οι δύο άντρες είχαν φοιτήσει μαζί στο Λύκειο Glen Ridge στο Νιου Τζέρσεϊ και ο Τζάρετ έχει να πει μόνο καλά λόγια για τον άλλοτε συμμαθητή του καθώς μεταξύ άλλων τόνισε: «Του αξίζει όλη η επιτυχία που βιώνει. Ήταν πάντα άνθρωπος που διεκδικούσε τους στόχους του αλλά και καλός τύπος. Δεν έχω να πω ούτε λέξη κακή για τον Τομ».

TOMCRUISELYKEIO2

Ο Τομ Κρουζ ήταν στην ομάδα κατς του σχολείου το 1979 και μάλιστα είχε πολύ καλές επιδόσεις, όπως αποκαλύπτει ο άλλοτε συμμαθητής του.

TOMCRUISELYKEIO6

Κάτι επίσης άγνωστο για τον διάσημο ηθοποιό είναι πως ενώ ζούσε στο Κεντάκι, μετακόμισε στο Νιου Τζέρσεϊ με τις τρεις αδελφές του Κας, Μαριάν και Λι Αν όταν η μητέρα τους ξαναπαντρεύτηκε. Και όπως σχολιάζει ο Τζάρετ, ήταν σκληρό για τον Τομ να είναι «νεούδι» στο σχολείο του και μάλιστα στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών.

TOMCRUISELYKEIO5

«Νομίζω ότι το κατς του έδωσε έναν στόχο για να τον πετυχαίνει και τον τρόπο για να μπορεί να χειριστεί την επιθετικότητά του» λέει ο Τζάρετ και συνεχίζει αποκαλύπτοντας πως ο Τομ είχε δυσλεξία και πως αυτός ήταν ο λόγος που έμενε πίσω στα μαθήματα και γι' αυτό το συγκεκριμένο είδος πάλης αλλά και η υποκριτική ήταν ό,τι έπρεπε για εκείνον...

TOMCRUISELYKEIO3

Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού όταν ήταν 15 ετών!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved