Λουκάς Χαψής: Tα παιδιά του, η έμπνευσή του!

Ένα πρωτότυπο και μοναδικό project με τα δύο του παιδιά, πραγματοποίησε ο Λουκάς Χαψής.

Λουκάς Χαψής: Tα παιδιά του, η έμπνευσή του!

Ο φωτογράφος έχει δύο παιδιά, την πεντάχρονη Δέσποινα και τον 8χρονο Λευτέρη που έχουν γίνει η έμπνευσή του.

Κάθε χρόνο, τα δυο μικρά μοντέλα, καθώς μεγαλώνουν, φωτογραφίζονται με παρόμοια ρούχα από τον πατέρα τους. Η φωτογραφία ενώνεται με την προηγούμενη, δείχνοντάς μας έτσι την σταδιακή ανάπτυξη των παιδιών σε μια εικόνα.

Ο Λουκάς Χαψής είναι πολλά χρόνια επαγγελματίας φωτογράφος. Έχει ασχοληθεί με την αστροφωτογραφία δείχνοντάς μας μια διαφορετική όψη του γαλαξία ενωμένο με τη γη σε ζωηρά χρώματα και απόλυτη αρμονία, βάζοντας έτσι την δική του προσωπική πινελιά. Φωτογραφίζει επίσης ακραία καιρικά φαινόμενα και τοπία, ενώ είχε φτιάξει μια σειρά φωτογραφιών με τον γιό του Λευτέρη, όπου οι δυο τους έκαναν extreme αθλήματα. Έχει εξερευνήσει πολλές χώρες όπως την Ταϋλάνδη, την Αλάσκα, την Αρούμπα, την Παταγωνία, τη Ζάμπια, τη Ρουμανία, το Νησί του Πάσχα κι άλλα πολλά.

Ο ίδιος είχε δηλώσει: «Νιώθω λίγο σαν ψαράς όταν πηγαίνω σε αποστολή φωτογράφισης. Κι όταν επιστρέφω με καλή ψαριά είμαι πολύ ικανοποιημένος» και είχε προσθέσει: «Έχω φίλους φωτογράφους που φεύγουν για διακοπές και δεν παίρνουν φωτογραφικές μηχανές μαζί τους. Εγώ δεν πάω πουθενά χωρίς τις μηχανές μου. Άσε που δεν κάνω διακοπές. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις ποτέ πάνω σε μια ξαπλώστρα να λιάζομαι και να πίνω φραπέ. Αν θα πάω στη θάλασσα, θα έχω υποβρύχια μηχανή και θα φωτογραφίζω τον βυθό».

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved