Βραβεία εργασίας για τους σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ!

Οι καλύτεροι νέοι σπουδαστές του εκπαιδευτικού ομίλου ΞΥΝΗ, επιβραβεύτηκαν για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους από είκοσι εταιρείες.

Βραβεία εργασίας για τους σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ!


Κλείνοντας «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας στους νέους σπουδαστές, οι εταιρείες έδωσαν μια ευκαιρία να τους ανοιχτούν νέοι δρόμοι. Η λαμπερή τελετή απονομής των EDUCATION AWARDS, έγινε στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι, παρουσία ακαδημαϊκών, εκπροσώπων των media και διακεκριμένων επαγγελματιών της αγοράς.

O πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, καθηγητής κ. Σοφοκλής Ξυνής, ανοίγοντας την τελετή των Βραβείων Εκπαίδευσης είπε: «Η αγορά εργασίας είναι από τη δημιουργία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ σε πρώτη γραμμή, γιατί πρωταρχικός ρόλος των σπουδών είναι, ναι μεν η επιστημοσύνη, αλλά και η εργασία. Με το νέο θεσμό των EDUCATION AWARDS, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στοχεύει να δώσει στους σπουδαστές μας τις προϋποθέσεις για να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους, αλλά και να τους ανοίξει νέους δρόμους».

Τα Βραβεία Εκπαίδευσης, μαζί με μια ευκαιρία για εργασία, καθώς και τιμητική υποτροφία σπουδών από τον καθηγητή κ. Σοφοκλή Ξυνή και την κ. Κατερίνα Ξυνή, απέσπασαν 13 αριστούχοι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, οι οποίοι αναδείχθηκαν από το κοινό μέσα από διαδικτυακή ψηφοφορία στο education-awards.gr που ξεπέρασε τις 35.000 ψήφους, ως οι καλύτεροι στις ακόλουθες κατηγορίες: Tourism, Art & Design, Construction, Beauty, Business, Computing, Παιδαγωγικά, Ψυχολογία, Υγεία , Επισιτισμός, Μεταφορές , Ναυτιλιακά, Media.

Μεγάλα ονόματα της αγοράς στους παραπάνω κλάδους έκλεισαν «ραντεβού» για δουλειά με τους νικητές: ORIFLAME, MEDI ΠΡΙΝΟΥ, HEWLETT PACKARD, MAKRO, MCCAIN FOODS, AIRFASTTICKETS, TOURISTORAMA, ALDEMAR HOTELS, TECHLAB, OPEL, FOTOLIO +TYPICON, παιδικός σταθμός ΗΛΙΑΝΘΟΣ, ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ORANGE CRUISES, σύλλογος ΑΓΚΑΛΙΑ.

Την καινοτόμο πρωτοβουλία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για άμεση διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων: η ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά, ο δρ. Νικόλαος Μαρκάτος (ομότιμος καθηγητής του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και τέως πρύτανης), η δημοφιλής chef Βέφα Αλεξιάδου, ο βραβευμένος παιδικός λογοτέχνης Βαγγέλης Ηλιόπουλος, ο κ. Εμμανουήλ Πελοποννήσιος (ναύαρχος του λιμενικού σώματος εν αποστρατεία, ο οποίος έχει τιμηθεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ για τη διάσωση σε ναυάγιο 500 παιδιών –μαθητών δημοτικών σχολείων της Αγγλίας), η βραβευμένη infographic designer σε «Ελεύθερο Τύπο» - «Επενδυτή» και Τομεάρχης ART & DESIGN στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ κ. Ζωή Κατσιγιάννη.

Πληροφορίες: www.iek-xini.edu.gr, www.medcollege.edu.gr, www.xinis.edu.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved