12χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε 6χρόνο αγόρι

Μία τραγική ιστορία συνέβη στον Καναδά, αλλά η αστυνομία δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες στη δημοσιότητα λόγω του νεαρού της ηλικίας του δράστη.

12χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε 6χρόνο αγόρι

Ένα αγόρι λίγο μικρότερό από 12 ετών, δολοφόνησε τον 6 ετών Λι Μπονό. Ο μικρός Λι υπέκυψε από θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι μετά από επίθεση που δέχθηκε. Ο Λι μεγάλωνε σε ανάδοχη οικογένεια. Εκείνη την ημέρα η ανάδοχη μητέρα του, είχε πάει να παίξει μπίνγκο και μάρτυρες λένε πως είδαν το παιδί να είναι έξω από το χώρο του κτιρίου που παιζόταν το μπίνγκο, μαζί με ένα άλλο παιδί , που όμως δεν γνώριζε από πριν.

Η αστυνομία εξηγεί ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες εξαιτίας της μικρής ηλικίας του δράστη. Μάλιστα, ο επικεφαλής δήλωσε πως αν αυτό είχε γίνει από κάποιον ενήλικα, αυτός αμέσως θα είχε συλληφθεί και θα γινόταν ό,τι ορίζει ο νόμος. Τώρα όμως η όλη υπόθεση είναι εντελώς διαφορετική.

Το παιδί αυτή τη στιγμή είναι υπό κράτηση και σύμφωνα με πληροφορίες θα χρειαστεί να υποβληθεί σε συγκεκριμένη θεραπεία για το ψυχικό νόσημα που αντιμετωπίζει το οποίο ευθύνεται και για την πράξη του.

Πολλοί πιστεύουν πως έτσι θα καταφέρει να επανενταχθεί στο μέλλον στην κοινωνία. Η κοινωνική υπηρεσία από την άλλη, φοβάται πως η ζωή του παιδιού θα τεθεί σε κίνδυνο όταν θα μπει μέσα στην κοινότητα για την θεραπεία. Οι ειδικοί λένε πως τον παρακολουθούν συνεχώς και βλέπουν την κάθε του κίνηση.

Οποιαδήποτε αλλαγή στη συμπεριφορά του αμέσως γίνεται αντιληπτή. Μάλιστα επισημαίνουν πως οποιαδήποτε θεραπεία και αν χρειαστεί το παιδί θα υποβληθεί σε αυτή ώστε να γίνει καλά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved