Σιαμαία κοριτσάκια που διαχωρίστηκαν επιτυχώς, σήμερα είναι η χαρά της ζωής!

Όταν η Μακένζι και η Μέιση Γκόριτσο γεννήθηκαν, οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη για να τις κρατήσουν στη ζωή.

Σιαμαία κοριτσάκια που διαχωρίστηκαν επιτυχώς, σήμερα είναι η χαρά της ζωής!

Οι δίδυμες ήταν σιαμαίες κολλημένες στη λεκάνη και μοιράζονταν κάποια από τα όργανά τους. Όταν ήταν περίπου 9 μηνών οι γιατροί προχώρησαν σε εγχείρηση διαχωρισμού η οποία είχε απόλυτη επιτυχία.

Με τον διαχωρισμό που έγινε, όμως, τα κοριτσάκια έμειναν με ένα πόδι το κάθε ένα. Σήμερα, οι 7χρονες πλέον Μακένζι και Μέισι απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους και δεν τους σταματάει τίποτα. «Χρησιμοποιούν πατερίτσες αλλά ποτέ δεν στέκονται σε μία μεριά. Πάντα τρέχουν» λέει η μητέρα τους. Τα κοριτσάκια είχαν γεννηθεί με ένα πόδι η κάθε μία και ένα τρίτο το μοιράζονταν, όμως δεν είχε καμία λειτουργία ενώ ήταν ακόμα ενωμένες.

Έτσι οι γιατροί αποφάσισαν να το αφαιρέσουν και να χρησιμοποιήσου το δέρμα σε σημεία που θα γινόταν ο διαχωρισμός. Οι γιατροί έφτιαξαν από την αρχή το αναπαραγωγικό σύστημα των κοριτσιών και λένε πως στο μέλλον δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν παιδιά. Τα κοριτσάκια κάνουν φυσιοθεραπείες ώστε να μπορούν να περπατάνε με προσθετικά πόδια και πηγαίνουν σχολείο όπου είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved