«Ημέρα Χαράς» η Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου από το Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος!

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Make A Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), διοργανώνει μια εκδήλωση χαράς, το Family Fun Day 2013 (Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια 2013) και σας προσκαλεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Golf της Γλυφάδας, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 17:00 το απόγευμα να διασκεδάσετε μαζί του.

«Ημέρα Χαράς» η Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου από το Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος!


Στο Family Fun Day θα υπάρχουν ξεχωριστοί καλεσμένοι για τα παιδιά. Τα Minions από το Despicable me 2, θα βρίσκονται εκεί για να γνωριστούν με τους μικρούς μας φίλους ενώ η ΜΕΛΕΝΙΑ ClownBibo και ο κλόουν ΤΟΤΟ, υπόσχονται μοναδικά παιχνίδια.

Επιπλέον η Arrow Points θα προσφέρει φουσκωτές κατασκευές και θα σχεδιάζουν στα πρόσωπα των καλεσμένων και το Athens Plaython μαζί με το Flow Athens, θα διασκεδάσουν τα παιδιά με πρωτότυπα παιχνίδια δρόμου.

Τα παιδιά θα μάθουν μέσα από το εργαστήρι μαγειρικής με το διάσημο σεφ Βησσαρίωνα Παρθένη και θα κάνουν γευστική δοκιμή οίνου από το Κτήμα Γεροβασιλείου. Οι δραστηριότητες συνεχίζονται με μαθήματα yoga από το studio Tree of Life, χορο από τους Salsa Sinners και πολλούς άλλους και mini tennis και mini golf για παιδιά από το golf Γλυφάδας!

Η μεγάλη γιορτή του Family Fun Day, θα περιέχει από τη 13:00 έως τις 15:00, πολλές εκπλήξεις, εκλεκτούς καλεσμένους, φαγητό και πολλή μουσική που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Βοηθάμε τα παιδιά να πραγματοποιήσουν τις Ευχές τους και αλλάξουμε τη ζωή τους προς το καλύτερο δίνοντας τους χαρά, ελπίδα και δύναμη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved