Ελεφαντάκι κλαίει απαρηγόρητο επειδή το έδιωξε η μητέρα του! (βίντεο)

Ούτε μία ούτε δύο αλλά πέντε ολόκληρες ώρες έκλαιγε το μόλις ενός μήνα ελεφαντάκι που ζει στο πάρκο άγριων ζώων στην πόλη Ρονγκτσένγκ στην Κίνα επειδή η μητέρα του, όχι μόνο το έδιωξε αλλά επιχείρησε και να το σκοτώσει.

Ελεφαντάκι κλαίει απαρηγόρητο επειδή το έδιωξε η μητέρα του! (βίντεο)

Ο λόγος για τον χαριτωμένο Ζουάνγκ Ζουάνγκ, ο οποίος έκλαιγε απαρηγόρητος για την άσπλαχνη συμπεριφορά της μητέρας του. Η ελεφαντίνα, σύμφωνα με τους ειδικούς, είχε πάθει μετά τη γέννηση του μικρού επιλόχειο κατάθλιψη, όπως ακριβώς συμβαίνει και στους ανθρώπους. Μην ξεχνάμε ότι οι ελέφαντες είναι από τα ελάχιστα όντα στον πλανήτη, όπως οι άνθρωποι που βιώνουν συναισθήματα σαν τη θλίψη και τη χαρά.

Μάλιστα, δεν είναι καθόλου τυχαίο που μετά τον άνθρωπο είναι τα μοναδικά όντα που βιώνουν την απώλεια του θανάτου και πενθούν γι' αυτό. Το ελεφαντάκι λοιπόν σπάραξε στο κλάμα όταν η μητέρα του το έδιωξε από κοντά της ενώ λίγο πριν είχε επιχειρήσει να το σκοτώσει. Σε μία δεύτερη προσπάθεια των ανθρώπων του πάρκου να φέρουν κοντά μητέρα με μωρό, εκείνη είχε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του μικρού της.

Και όλα αυτά σε αντίθεση με την συνηθισμένη συμπεριφορά που έχουν οι ελεφαντίνες οι οποίες είναι πολύ τρυφερές και στοργικές με τα μωρά τους, όταν γεννιούνται. Γι' αυτό και οι ειδικοί υποστηρίζουν πως η συγκεκριμένη ελεφαντίνα έχει βυθιστεί στην επιλόχειο κατάθλιψη.

Πάντως, ο Ζουάνγκ Ζουάνγκ ήταν απαρηγόρητος με τη συμπεριφορά της μαμάς του και ούτε τα χάδια και τα παιχνίδια των ανθρώπων του πάρκου κατάφεραν να τον κάνουν να ξεχαστεί αφού τα μάτια του ήταν κατακόκκινα από το κλάμα. Δείτε το παρακάτω βίντεο...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved