Σαρλίζ Θερόν: Η ζωή της με γιο της, σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ

Την μεγάλη απόφαση ζωής πήρε πέρυσι τον Μάρτιο η Σαρλίζ Θερόν, να γίνει μαμά σε ένα γλυκύτατο αγοράκι που ονόμασε Τζάκσον.

Σαρλίζ Θερόν: Η ζωή της με γιο της, σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ

Από την ημέρα που πήρε στα χέρια της τον υιοθετημένο της γιο, η διάσημη ηθοποιός η οποία θεωρείται και μία από τις ωραιότερες γυναίκες παγκοσμίως, αποφάσισε να αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μητέρα, απολαμβάνοντας κάθε της στιγμή με το παιδί της.

«Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά.Υπάρχουν τόσα δυστυχισμένα παιδιά γύρω μας, που είναι υποχρέωσή μας να τα φροντίσουμε» είχε δηλώσει η ίδια λίγο καιρό πριν τελικά αποκτήσει και εκείνη τον γιο της, αποκαλύπτοντας ποιες ήταν οι προθέσεις της για το μέλλον.

Η Σαρλίζ Θερόν, αν και είναι πολυάσχολη μιας και γυρίζει τη μία ταινία μετά την άλλη, φροντίζει να μην στερεί από τον γιο της τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο της καθημερινά και μάλιστα δεν έχει προσλάβει κάποια νταντά αλλά φροντίζει η ίδια τον μικρό Τζάκσον. Μόνο λίγες ώρες την ημέρα, όταν έχει γυρίσματα ή ραντεβού επιλέγει να έχει μία νταντά που να προσέχει τον Τζάκσον, όμως στο τέλος της ημέρας οι δυο τους είναι και πάλι μαζί και αχώριστοι.

Δείτε την ευτυχισμένη μαμά με τον μικρό σε διάφορες στιγμές τους, από τον πρώτο καιρό μετά την υιοθεσία του, μέχρι σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved