Μανούλα έγινε η Σοφία Καρβελά!

Την απόλυτη ευτυχία ζουν εδώ και μερικές ώρες η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργίας καθώς κρατούν στα χέρια το πρώτο τους μωράκι, τον μικρούλη Νίκο!

Μανούλα έγινε η Σοφία Καρβελά!

Η Σοφία, αργά χθες το απόγευμα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική μαιευτική κλινική της Νέας Υόρκης έχοντας δίπλα της τον αγαπημένο της αλλά και την μαμά της, Άννα Βίσση, η οποία το τελευταίο διάστημα ήταν συνεχώς στο πλευρό της!

karvela07

Ο μπέμπης της, δεν άργησε να έρθει αφού μερικές ώρες μετά ευτυχισμένη μανούλα τον κρατούσε αγκαλιά, ενώ όπως μαθαίνουμε δεν την ταλαιπώρησε καθόλου ο τοκετός!

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς, μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του, λίγη ώρα μετά τη άφιξη του μικρού Νικόλα, «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στα social media το τραγούδι Lou Reed «Perfect Day» αφιερώνοντας το στη γυναίκα του και στο νεογέννητο μωρό του. Όσο για την γιαγιά Άννα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν σταμάτησε να χαμογελά αλλά και να δακρύζει από συγκίνηση!

karvel03

Το love story του ζευγαριού και το μονόπετρο!

Παρ' όλο που η σχέση τους είχε περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα, ο έρωτας του υπερίσχυσε και κατάφεραν να δεθούν αφού δείχνουν να έχουν τρελή αδυναμία ο ένας στον άλλον όλα αυτά τα χρόνια, παραμένοντας ένα ζευγάρι που είναι και για τα δύσκολα.

karvela01

Η πρώτη κρίση στη σχέση τους ήρθε όταν η Σοφία αποφάσισε να φύγει οριστικά από την Ελλάδα προκειμένου να πάει στην Αμερική για να ασχοληθεί με την υποκριτική. Λόγω απόστασης, ξεκίνησαν τα πρώτα προβλήματα στη σχέση τους, αλλά όλα ξεπεράστηκαν. Λίγο καιρό μετά και αφού η συγκατοίκηση τους στην Νέα Υόρκη πάει καλύτερα από ποτέ, έρχεται η πρόταση γάμου.

karvela02

Η Σοφία και ο Θανάσης, ανάμεσα στις ευτυχισμένες τους στιγμές, μαθαίνουν το νέο της εγκυμοσύνης και η χαρά τους δεν περιγράφεται. Εδώ και μερικές ώρες οι ευτυχισμένοι γονείς βιώνουν τον απόλυτο έρωτα με τον μικρό τους, Νίκο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved