Έδωσε το έμβρυο της σε οικογένεια που δεν μπορούσε να κάνει παιδί και τώρα μεγαλώνουν τα παιδιά τους μαζί σαν αδέλφια

Η Τζόντι και η Ρέιτσελ δεν είναι συγγενείς, τα παιδιά τους όμως είναι και μάλιστα πρώτου βαθμού αφού είναι αδελφές!

Έδωσε το έμβρυο της σε οικογένεια που δεν μπορούσε να κάνει παιδί και τώρα μεγαλώνουν τα παιδιά τους μαζί σαν αδέλφια

Η Τζόντι έχει μια κόρη 4 ετών ενώ η Ρέιτσελ μια κόρη 18 μηνών. Στην πραγματικότητα όμως η Τζόντι είναι η βιολογική μητέρα της κόρης της Ρείτσελ.

emvrio03

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τζόντι θέλησε να κάνει βιολογικό παιδί με τον δεύτερο σύζυγο της. Τότε ήταν 35 ετών και ο γιατρός της, της είπε ότι αν και δεν έχει κάποιο πρόβλημα θα ήταν πολύ καλύτερα να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση για να έχει πιο γρήγορα αποτελέσματα. Και έτσι και έκαναν. Ξεκίνησαν θεραπεία και προχώρησαν στο να γονιμοποιήσουν κάποια ωάρια.

Η Τζόντι έμεινε αμέσως έγκυος σε κοριτσάκι. Από τα έμβρυα τα οποία είχε καταψύξει τις είχαν μείνει 5 όπου και σκεφτόταν κάποια στιγμή αργότερα να χρησιμοποιήσει ώστε να κάνει ακόμα ένα παιδί. Ένα πρόβλημα υγείας όμως την ανάγκασε να κάνει υστερεκτομή. Εκεί σκέφτηκε τι θα απογίνουν τα 5 έμβρυα, εφόσον η ίδια δεν μπορούσε πλέον να τα χρησιμοποιήσει. Έτσι αποφάσισαν με τον άντρα της να τα δώσουν σε γραφείο που τα δίνει για υιοθεσία σε ζευγάρια που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά.

Το γραφείο βρήκε αμέσως ενδιαφερόμενα ζευγάρια και η Τζόντι έπρεπε να διαλέξει σε ποιο θέλει να δώσει τα έμβρυα της. Τελικά κατέληξε στην Ρέιτσελ αλλά όπως είπε δεν ήθελε να έχει και πολύ επαφή μαζί της, καθώς πίστευε πως είναι καλύτερο να κάνει η γυναίκα ότι νομίζει. Η Ρέιτσελ κατάφερε αμέσως να μείνει έγκυος χρησιμοποιώντας μόνο δύο έμβρυα και αυτό ήταν κάτι που η Τζόντι δεν το περίμενε. Ένιωσε κάπως περίεργα γιατί ήξερε πως αυτό ήταν το δικό της έμβρυο, αλλά και πάλι αποφάσισε να κρατήσει αποστάσεις από την γυναίκα που το κυοφορούσε.

Όταν η Ρέιτσελ γέννησε, έστειλε στην Τζόντι φωτογραφίες από το μωρό. Η Τζόντι έπαθε πλάκα με την τρομερή ομοιότητα που έχει το μωρό με την κόρη της αλλά και πάλι δεν ήθελε να έχει επαφές ώστε και το παιδί να μην μπερδευτεί συναισθηματικά αλλά και η Ρέιτσελ να μην νιώθει ότι ίσως η Τζόντι θελήσει να της πάρει το παιδί.

emvrio01

Η Ρέιτσελ όμως η οποία έχει δύο αδέλφια υιοθετημένα, ήξερε πως το παιδί θα ήθελε πολύ κάποια στιγμή να αναζητήσει τους βιολογικούς του γονείς και πίστευε ότι θα ήταν καλύτερο να έχει επαφές με την οικογένεια της Τζόνι.

Η Ρέιτσελ ήρθε σε επαφή με την Τζόντι πολλές φορές και τελικά αποφάσισαν να μεγαλώσουν τα παιδιά μαζί σαν αδελφές, όπως στην πραγματικότητα είναι και μάλιστα η Ρέιτσελ θέλει η κόρη της να φωνάζει και τις δύο μαμά!

emvrio02

Η Τζόντι στην αρχή σοκαρίστηκε αλλά όπως λέει πλέον ζούνε όλοι μαζί και είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved