Καλλιτέχνης «ζωντανεύει» τους ήρωες κινουμένων σχεδίων με μοναδικό τρόπο (pics)

Ο Luigi Kemo Volo, ευρέως γνωστός ως Kemo, είναι ένας εικονογράφος και φωτογράφος, του οποίου η μοναδική διαδραστική ανάμειξη του σχεδίου και της φωτογραφίας έχει πολλούς θαυμαστές.

Καλλιτέχνης «ζωντανεύει» τους ήρωες κινουμένων σχεδίων με μοναδικό τρόπο (pics)

Ο Kemo γεννήθηκε στο Bacoli, στη Νάπολη στην Ιταλία και από την παιδική του ηλικία ήταν παθιασμένος με το σχέδιο. Λέει: «Από τότε που ήμουν μικρός, μου άρεσαν πάντα τα σχέδια - κόμικς και κινούμενα σχέδια»

Ωστόσο, ο Kemo βρήκε τις δημιουργικές του επιθυμίες δύσκολο να εκπληρωθούν λόγω οικονομικών περιορισμών. Ξεκίνησε ως μπάρμαν με πλήρες ωράριο και επίσης εργάστηκε σε διάφορες δουλειές, όπως φωτογράφος σε τελετές σε διαφημιστικές εκστρατείες. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογραφία το 2012 και το 2014 με την εικονογράφηση.

Καθώς η οικονομική του κατάσταση βελτιώθηκε είχε την ευκαιρία να αγοράσει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνολογία για να συνδυάσει τις εικονογραφήσεις με τη φωτογραφία. Το τελευταίο εγχείρημα του Kemo είναι να «ζωγραφίζει τους αγαπημένους μου κινούμενους χαρακτήρες και να δημιουργώ μια ενδιαφέρουσα αλληλεπίδραση».

Ήταν η αγάπη του για τον κόσμο της Disney και τον ανιψιό του που τον ώθησε να δημιουργήσει μια σειρά από φωτογραφίες με τον ίδιο και τους κινούμενους ήρωες. Σε αυτές τις δημιουργίες, αλληλεπιδρά με τους αγαπημένους του χαρακτήρες για να κάνει τον ανιψιό του να πιστεύει ότι αυτοί οι χαρακτήρες είναι πραγματικοί.

Δείτε τον Luigi και τις δημιουργίες του στην gallery.

Πηγή: awesomebyte.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved