Fortnite: Πάρτι γενεθλίων με θέμα το αγαπημένο παιχνίδι των εφήβων (pics)

Σίγουρα αν είστε μαμά αγοριού, και ειδικά έφηβου αγοριού, το Fortnite δεν σας είναι μια άγνωστη λέξη.

Fortnite: Πάρτι γενεθλίων με θέμα το αγαπημένο παιχνίδι των εφήβων (pics)

Το Fortnite είναι διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2017 και συγκέντρωσε περισσότερους από 125 εκατομμύρια παίκτες σε λιγότερο από έναν χρόνο.
Περιλαμβάνει τρία είδη παιχνιδιού όπου οι παίκτες πολεμούν ζόμπι και άλλα τέρατα, προστατεύουν αντικείμενα με οχυρώσεις, ανταγωνίζονται για την επιβίωση. Οι παίκτες μπορούν να επικοινωνούν και να δημιουργούν ομάδες με τους φίλους τους on line, να επικοινωνούν με άλλους παίκτες ανά τον κόσμο.

Τα περισσότερα παιδιά αυτή την εποχή ζουν στην «τρέλα» του Fortnite. Χωρίς να ξεχνάμε τα όρια στη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, που θα πρέπει να θέτουμε στα παιδιά μας, αλλά και τη διακριτική παρακολούθηση του παιδιού μας όταν παίζει, ένα πάρτι γενεθλίων με θέμα το αγαπημένο του παιχνίδι είναι κάτι που θα ενθουσίαζε τον μικρό σας.

Με μπαλόνια, με διάφορα διακοσμητικά μοτίβα – που μπορείτε να τυπώσετε και από το διαδίκτυο- αλλά και με δικές σας κατασκευές μπορείτε να αναπαραστήσετε στον χώρο του πάρτι μια «ζωντανή» έκδοση του κόσμου του παιχνιδιού. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό, που θα έχετε φροντίσει να υπάρχει για τους καλεσμένους σας, και μια μικρή προετοιμασία μπορείτε να χωρίσετε τα παιδιά σε ομάδες και να παίξουν παιχνίδια όπως το κυνήγι του θησαυρού, βρες τη σημαία, κρυφτό – κυνηγητό προσαρμοσμένα στο στυλ του Fortnite.

Δείτε στην gallery ιδέες για να διακοσμήσετε τον χώρο αλλά και την τούρτα σας με θέμα το Fortnite.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #fortniteparty

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved