Σοκαριστικές εικόνες! Δασκάλα σε παιδικό σταθμό τιμωρεί με βασανιστήρια τα νήπια!

Αμέτρητες φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, από έναν άγνωστο, ο οποίος φωτογράφισε μια δασκάλα σε παιδικό σταθμό να τιμωρεί τα νήπια, βασανίζοντάς τα με διάφορους τρόπους.

Σοκαριστικές εικόνες! Δασκάλα σε παιδικό σταθμό τιμωρεί με βασανιστήρια τα νήπια!

Όλα αυτά έγιναν σε έναν βρεφονηπιακό σταθμό στην Τσενξι , στην Κίνα και μόλις οι φωτογραφίες αυτές δημοσιευτήκαν το τοπικό κέντρο αυτοδιοίκησης αποφάσισε να πάει στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό για να διερευνήσει το θέμα.

Πήγαν λοιπόν και βρήκαν την δασκάλα ντυμένη με τα ίδια ρούχα της φωτογραφίας. Εκείνη τρομοκρατήθηκε στην αρχή και όταν η αστυνομία την ρώτησε για ποιο λόγο συμπεριφέρεται έτσι στα παιδιά και μάλιστα βγάζει και φωτογραφίες, εκείνη απάντησε πως το κάνει για πλάκα.

Τελικά αργότερα μάθανε από πού βρεθήκαν οι φωτογραφίες. Η εν λόγω δασκάλα έφτιαξε ένα blog στο οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες με όσα κάνει στα παιδιά, έχοντας σαν λεζάντα «ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ».

Το blog το βρήκε από τύχη ένας δημοσιογράφος ο οποίος εξοργίστηκε με όλο αυτό και ενώ ζήτησε από την δασκάλα να αφαιρέσει τις φωτογραφίες εκείνη δεν το έκανε και έτσι αφού συγκέντρωσε στοιχεία για εκείνη, που μένει , τι αριθμό κοινωνικής ασφάλισης έχει, την κατήγγειλε στην αστυνομία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved