Meghan Markle: Μας δείχνει για πρώτη φορά μια γωνιά του Frogmore Cottage (pics)

Κι όμως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε εικόνα από το εσωτερικό του νέου της σπιτιού!

Meghan Markle: Μας δείχνει για πρώτη φορά μια γωνιά του Frogmore Cottage (pics)

Η Δούκισσα του Sussex διάλεξε μερικά υπέροχα και κομψά «κομμάτια» για το νέο της σπιτικό στο Frogmore Cottage, όπου η ίδια και ο πρίγκιπας Harry μένουν με τον γιο τους Archie.

Αν και πιστεύαμε ότι ποτέ δεν θα δούμε πώς είναι μέσα το σπίτι της και πώς το έχει διακοσμήσει, μια φωτογραφία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο δείχνοντας μια μικρή γωνιά από το σπίτι της.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες που βρήκαμε στο internet, προσέλαβε την interior designer, Vicky Charles, για να μετατρέψει το Frogmore Cottage στο ιδανικό σπιτικό για την ίδια, τον σύζυγό της Δούκα του Sussex και το μωρό τους.

Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες του βρεφικού δωματίου του πρίγκιπα Archie.

Πριν μερικές ώρες, οι διαδικτυακοί φίλοι της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry «τρελάθηκαν» μόλις ανακάλυψαν τη φωτογραφία που δείχνει μια γωνιά από το τραπέζι στο σπίτι της Δούκισσας του Sussex με όλα τα καλούδια που ετοίμασε η ίδια με τα χεράκια της για να απολαύσει ένα υπέροχο brunch με τον πολύ καλό της φίλο και makeup artist, Daniel Martin.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Daniel στην gallery που ακολουθεί, βλέποντας το γούστο της Meghan Markle για πρώτη φορά.

πηγή φωτογραφιών: Instagram account / Daniel Martin

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved