Αργεντινή: 58χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, βρέθηκε ζωντανός μετά από 4 μήνες στα βουνά των Άνδεων

Μετά από τέσσερις μήνες, βρέθηκε ζωντανός ένας άντρας από την Ουρουγουάη που είχε εξαφανιστεί για κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου εις βάρος του.

Αργεντινή: 58χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου,  βρέθηκε ζωντανός μετά από 4 μήνες στα βουνά των Άνδεων

Ο 58χρονος Ραούλ Φερνάντο Γκόμεζ, βρέθηκε έπειτα από την εξαφάνιση του στα βουνά των Άνδεων όπου είχαν χάσει τα ίχνη του. Η τοπική εισαγγελία ανήγγειλε πως είχε διαφύγει εκτός Χιλής, γιατί είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ένα ανήλικο παιδί. Κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος ενός 8χρονου παιδιού στις άπορες γειτονίες του Σέρο Ναβία στο Σαντιάγκο.

Το γραφείο του εισαγγελέα είχε διατάξει τον Απρίλιο έρευνα σχετικά με τις κατηγορίες εις βάρος του Γκόμεζ, ενώ παράλληλα του είχε απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα. Σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του έγραφε ότι «Προσπάθησε να διαφύγει της δικαιοσύνης», ενώ έχει γίνει αίτηση στις αρχές της Αργεντινής για έκδοση του Γκόμεζ από την Χιλή.

Ο Γκόμεζ, ξεκίνησε τον Μάιο για να διασχίσει τα βουνά από τη Χιλή προς την Αργεντινή με τα πόδια γιατί η μηχανή του είχε σπάσει, αλλά στην πορεία έχασε το δρόμο του κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας. Επέζησε τον βαρύ χειμώνα των Άνδεων τρώγοντας ποντικούς, σταφίδες και προμήθειες που είχαν απομείνει σε ένα καταφύγιο,

Τις κατηγορίες απαρνήθηκε η κόρη του Γκόμεζ που εκκρεμούν εις βάρος του πατέρα της. «Οι αρχές τον αναζητούσαν επειδή είχε εξαφανιστεί, για κανένα άλλο λόγο», δήλωσε η κόρη του.

Ωστόσο τα μέσα ενημέρωσης της Χιλής μετέδωσαν ότι ο Γκόμεζ κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τον γιο της κουνιάδας του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved