Εκανε τον 5χρονο γιο του πιλότο! Σοκάρει με την αυστηρή εκπαίδευση που του επιβάλλει (βίντεο)

Σύμφωνα με τα Μέσα ενημέρωσης της Κίνας, ένα πεντάχρονο αγοράκι από την Κίνα, ο Χι Άιντ, κατέλαβε μια θέση στο βιβλίο Γκίνες ως ο νεαρότερος πιλότος ενός αεροπλάνου.

Εκανε τον 5χρονο γιο του πιλότο! Σοκάρει με την αυστηρή εκπαίδευση που του επιβάλλει (βίντεο)

Ο μικρός πιλότος, έκανε μια πτήση 35 λεπτών και 30 χιλιομέτρων κοντά στην πόλη του Πεκίνου μετά από 20 μέρες αεροπορικών μαθημάτων πτήσεων. Ο πατέρας του παιδιού είπε πως ήθελε το παιδί του να γίνει γενναιότερο πιλοτάροντας ένα αεροπλάνο, και επίσης να αναπτύξει την περιέργεια του και την επιθυμία της εξερεύνησης.

Παρόλα αυτά, ο πατέρας του μικρού αγοριού κατηγορείται από πολλούς ανθρώπους πως κακοποιεί τα παιδιά του, αφού πέρυσι είχε προκαλέσει σοκ με την σκληρή προπόνηση του γιού του.

Φωτογραφίες και βίντεο είχαν τραβηχτεί, του τότε τετράχρονου παιδιού, που έκανε push ups στο χιόνι μόνο με το εσώρουχό του σε διακοπές που είχαν πάει στη Νέα Υόρκη. Το παιδί φώναζε «πάρε με αγκαλιά μπαμπά», αλλά ο πατέρας και η μητέρα του απλώς τον ενθάρρυναν περισσότερο να αντέξει γυμνό στο χιόνι.

Επιπλέον, ο μικρός έχει διδαχτεί πώς να σαλπάρει μόνο του σε ανοιχτή θάλασσα. Ο πατέρας τότε έλεγε πως όταν γεννήθηκε εφταμηνίτικος ο γιος του, είχε υγρά στον εγκέφαλο και πολλές πιθανότητες να έχει σοβαρές ασθένειες στο μέλλον «αλλά τώρα με την σκληρή προπόνηση δε θα έχει κανένα πρόβλημα υγείας».

Δείτε το βίντεο από την προπόνηση του στα χιόνια και όταν σαλπάρει:

{youtube}tjKEF-wTi_E{/youtube}

Τέλος ο «πατέρας-αετός» όπως τον φωνάζουν λόγω της σκληρής συμπεριφοράς του, είχε απασχολήσει και άλλη φορά τα μέσα ενημέρωσης, όταν είχε προσπαθήσει με τον γιο του και την μικρή του κόρη, να ανέβουν το όρος Φούτζι στη Ιαπωνία, αλλά χρειάστηκε να τους διασώσουν γιατί δεν είχαν πάρει αρκετές προμήθειες.

Η σκληρή αυτή πειθαρχεία δεν έχει κανένα αντίκτυπο στον πατέρα στη Κίνα. Ο επιχειρηματίας συνεχίζει τις αποτρόπαιες πράξεις προς το παιδιά του και κυρίως στον γιό του θεωρώντας ότι το προστατεύει από αρρώστιες κάνοντας το δυνατότερο και πιο ανθεκτικό.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που πιλοτάρει:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved