Ερχεται η καινούρια έκδοση του Xbox!

Μια από τις πιο αγαπημένες κονσόλες παιχνιδιών μικρών και μεγάλων, θα κυκλοφορήσει σύντομα σε καινούρια έκδοση. Ο λόγος για το Xbox της Microsoft.

Ερχεται η καινούρια έκδοση του Xbox!

Συγκεκριμένα η νέα παιχνιδομηχανή, που ονομάζεται Xbox One και θα βγει σε κυκλοφορία στις 22 Νοεμβρίου. Η τιμή του θα είναι περίπου στα 380 ευρώ ενώ οι παραγγελίες έχουν ξεπεράσει ήδη κάθε προσδοκία.

Αρχικά, η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε 13 χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α., Ιρλανδία, Καναδάς, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, Βραζιλία, Μεξικό, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Αρχές του 2014, θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις στις υπόλοιπες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Μέσα στο κουτί εμπεριέχονται το χειριστήριο, τα ακουστικά και ο ανιχνευτής κίνησης. Για την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, η Microsoft έχει ανακοινώσει και αρκετούς καινούριους τίτλους παιχνιδιών.

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για τους παίκτες των βιντεοπαιχνιδιών αφού τον ίδιο μήνα έχει ανακοινωθεί και η κυκλοφορία του Playstation 4. Πολλές είναι οι συγκρίσεις και ο «πόλεμος» έχει ήδη αρχίσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved