Ιδού ο διάδοχος! Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μας συστήνουν τον γιο τους (pics)

Οι πρώτες δηλώσεις του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, οι πρώτες φωτογραφίες και άλλες λεπτομέρειες!

Ιδού ο διάδοχος! Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μας συστήνουν τον γιο τους (pics)

Η Meghan Markle στις 6/5/2019 νωρίς το πρωί έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που χαίρει άκρας υγείας.

Το φύλο του μωρού ήταν έκπληξη για εμάς καθώς πριν μερικούς μήνες όλα στο baby shower στη Νέα Υόρκη μαρτυρούσε ότι θα αποκτήσει κορίτσι.

Τη Δευτέρα το απόγευμα το πρώτο post στον προσωπικό λογαριασμό του ζευγαριού στο Instagram, ήταν γεγονός. Με την παρακάτω φωτογραφία ανακοίνωναν τη γέννηση του γιου τους.

anakoinosi meghan markle gennise

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι Μεγαλειότητές τους ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex υποδέχθηκαν το πρωτότοκο παιδί τους νωρίς το πρωί στις 6 Μαΐου 2019. Ο γιος των Αυτών Μεγαλειοτήτων ζυγίζει 3,3 κιλά.

Η Δούκισσα και το μωρό είναι υγιείς και καλά και το ζευγάρι ευχαριστεί τα μέλη του κοινού για τον ενθουσιασμό και την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης περιόδου στη ζωή τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες».

Δύο ώρες αργότερα ο πρίγκιπας Harry, εμφανίστηκε αρκετά «τρακαρισμένος» και συνάμα χαρούμενος στο Windsor κάνοντας τις πρώτες δηλώσεις:


https://www.instagram.com/p/BxIKMKWBUgo/

«Ενθουσιασμένος ανακοινώνω ότι η Meghan κι εγώ αποκτήσαμε ένα αγοράκι, νωρίς σήμερα το πρωί. Ένα πολύ υγιές αγοράκι. Η μαμά και το μωρό τα πηγαίνουν πολύ καλά. Ήταν η πιο απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ακατανόητο πώς οι γυναίκες κάνουν αυτό που κάνουν. Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για όλη την αγάπη και τη στήριξη από όλους. Είναι εκπληκτικό, οπότε θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους. Ήταν η πρώτη μου γέννα, ήταν εκπληκτικό, απόλυτα απίστευτο και είμαι τόσο υπερήφανος για τη σύζυγό μου».

Oι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού, οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό και το όνομα

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, κατενθουσιασμένοι και χαρούμενοι εμφανίστηκαν κρατώντας αγκαλιά το νεογέννητο μωρό τους στο St. George Hall στο Windstor Castle.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων πώς αισθάνεται που έγινε μητέρα, η Meghan απάντησε: «Είναι μαγικό, είναι θαυμάσιο, έχω τα δύο καλύτερα αγόρια του κόσμου, είμαι πραγματικά ευτυχισμένη».

Αναφερόμενη στο γιο της είπε: «Έχει το πιο γλυκό ταπεραμέντο. Είναι πραγματικό ήρεμο μωρό». Σε άλλη ερώτηση δημοσιογράφου, για το ποιος θα φροντίζει το μωρό, η Meghan είπε ότι ακόμα δεν έχουν καταλήξει.

Ομως και ο πρίγκιπας Harry δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του. Ερωτηθείς πώς είναι να γίνεσαι πατέρας απάντησε : « Είναι θαυμάσιο. Η πατρότητα είναι καταπληκτική. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δική μας πηγή χαράς. Θέλουμε να περάσουμε χρόνο μαζί του καθώς μεγαλώνει.»

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του παραδέχτηκαν ότι ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε ποιον μοιάζει το μωρό. « Αλλάζει κάθε μέρα, έχει ήδη βγάλει τις πρώτες του τρίχες στο πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Harry.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ θα γνωρίσει σήμερα το όγδοο δισέγγονό της.

Οσο για το όνομα του μωρού; Θα ονομαστεί Archie Harrison Mountbatten-Windsor!

H Δούκισσα εμφανίστηκε φορώντας ένα άσπρο αμάνικο φόρεμα Givenchy και γόβες Manolo Blahnik. Ηταν χαμογελαστή μπροστά στις κάμερες και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές και την καλοσύνη του, λέγοντας ότι σημαίνουν πολλά γι' αυτή και την οικογένειά της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού της Meghan και του Harry:

Πηγή κεντρικής φωτο: https://news.sky.com

Πηγή φωτογραφιών gallery: BBCnews

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved