«Ο γιος μου θέλει να μιλήσει στην αγέννητη αδελφή του – Δείτε ποιον τρόπο σκέφτηκε!» (pics)

Αρκετά πρωτότυπος και διασκεδαστικός!

Μία Μαμά
«Ο γιος μου θέλει να μιλήσει στην αγέννητη αδελφή του – Δείτε ποιον τρόπο σκέφτηκε!» (pics)

Η Andrea έχει τρία παιδιά και περιμένει το τέταρτο. Η κόρη της Harper στοιχημάτιζε ότι θα είναι κορίτσι, η Gracie ήθελε αγόρι και ο Tucker θέλει απλώς να ακούσει και να μιλήσει με το μωρό στην κοιλιά της μαμάς του!

Ο υπέρηχος, που αποκάλυψε το φύλο του μωρού δικαίωσε την Harper και όλη η οικογένεια ανυπομονεί για τον ερχομό της Lena. Ο αδελφός της φαίνεται πώς είναι ο πιο ενθουσιασμένος και ανυπόμονος από όλους!

«Μιλάει για το μωρό όλη την ώρα. Του φαίνεται περίεργο ότι δεν θα είναι πια ο μικρότερος στην οικογένεια. Τον ενοχλεί λίγο, είναι η αλήθεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι πάντα ο μικρός μου άντρας. Θυμάμαι πόσο νευρική ήμουν όταν ανακάλυψα πως ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μου, τη Harper. Αισθανόμουν ένοχη για την πρώτη μου κόρη, την Gracie. Τελικά, ήταν η καλύτερη απόφαση που πήραμε ποτέ και χαίρομαι που η οικογένειά μας συνεχίζει να μεγαλώνει.

Ο Tucker νομίζει ότι μπορεί να μιλήσει με τη Lena μέσα από τον αφαλό μου!!! Αυτός ο «τύπος» είναι απίστευτος και τον αγαπώ πολύ! Είναι μια φοβερή προσωπικότητα. Μόνο εκείνος θα μπορούσε να το σκεφτεί!», λέει η Andrea.

Δείτε στην gallery με ποιον τρόπο προσπαθεί ο μικρός Tucker να επικοινωνήσει με την αγέννητη αδερφή του. Πραγματικά φοβερή ιδέα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved