John Legend - Chrissy Teigen: Το υπέροχο σπίτι τους στο Λος Άντζελες (pics)

Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός John Legend και το μοντέλο Chrissy Teigen ζήτησαν από τον σχεδιαστή Don Stewart να μετατρέψει το σπίτι της δεκαετίας του 1960 σε οικογενειακό καταφύγιο.

John Legend -  Chrissy Teigen: Το υπέροχο σπίτι τους στο Λος Άντζελες (pics)

«Το ύφος μας είναι κομψό και προσαρμοσμένο, αλλά και γήινο και απλό,» λέει ο Legend.

Καμία επιφάνεια δεν έμεινε ανέγγιχτη κατά την ανακαίνιση καθώς ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια ζεστή, φυσική ατμόσφαιρα.

Χτισμένο το 1961, η κατοικία των 2.200 τετραγωνικών ποδιών περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, αν και το ένα έχει μετατραπεί σε στούντιο ηχογράφησης. Υπάρχουν επίσης μπάνια δύο και τριών τετάρτων, μεταξύ των οποίων ένα χωρισμένο μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, με πέτρινες μπανιέρες και ένα μεγάλο ντους.

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν οροφές με δοκάρια και θολωτά, πλακάκια σ το δάπεδο, ντουλάπια από ξύλο τικ και ανοξείδωτες συσκευές κουζίνας. Το ανοιχτό καθιστικό με γυάλινα τοιχώματα ανοίγει σε ένα μεγάλο αίθριο που σκιάζεται.

Ένα ξύλινο κατάστρωμα, το οποίο έχει βήμα προς βήμα, προσφέρει επιπλέον χώρο καθιστικού και θέα στους λόφους. «Το ξύλινο μπαλκόνι είναι το πιο γοητευτικό μέρος του σπιτιού», λέει ο Legend. «Μας άρεσε η ιδέα ότι το εξωτερικό γίνεται μια οργανική προέκταση του καθιστικού. Είναι αυτό που κάνει το Λος Άντζελες τόσο σαγηνευτικό».

Το σπίτι διαθέτει επίσης ένα γκαράζ για δύο αυτοκίνητα και ένα ξύλινο σπα στο εσωτερικό.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery.

Πηγές: architecturaldigest.com και la.curbed.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved