Meghan Markle: Τι συμβαίνει με τα στοιχήματα για την ημερομηνία γέννησης του Baby Sussex;

Οι εταιρείες στοιχημάτων στην Αγγλία αποφάσισαν να σταματήσουν τα στοιχήματα για το μωρό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Meghan Markle: Τι συμβαίνει με τα στοιχήματα για την ημερομηνία γέννησης του Baby Sussex;

Ο λόγος είναι απλός: Η ανακοίνωση της γέννησης του βασιλικού διαδόχου αναμένεται από ώρα σε ώρα. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το μωρό έχει ήδη γεννηθεί κάτι που κάνει τις εταιρείες να σταματήσουν τη διαδικασία των στοιχημάτων ως προς την ημερομηνία της γέννησης. Τα στοιχήματα για το όνομα όμως συνεχίζουν, κατά χιλιάδες κάθε ημέρα, με επικρατέστερο το όνομα Grace ενώ ακολουθούν τα Diana και Arthur.

Εκπρόσωπος εταιρείας στοιχημάτων δήλωσε σχετικά πώς και η δική του εταιρεία ανέστειλε τα στοιχήματα για τη γέννηση του μωρού του Harry και της Meghan αφού όλα δείχνουν ότι το μωρό έχει ήδη γεννηθεί και ότι είναι κοριτσάκι.

meghan stoiximata 4

Το Παλάτι, με σχετική του ανακοίνωση, είχε διευκρινίσει ότι η απόφαση του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex ήταν να μην ανακοινωθεί δημόσια η γέννηση του μωρού τους παρά μόνο αφού πρώτα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν ιδιωτικά τον ερχομό του ως νέα οικογένεια.

Αν το μωρό δεν γεννηθεί μέχρι την Τρίτη ο παππούς του, πρίγκηπας Κάρολος, έχει μεγάλες πιθανότητες να μην το δει παρά μετά την προγραμματισμένη τριήμερη επίσκεψη του στη Γερμανία, η οποία έχει προγραμματιστεί από τις 7 έως τις 10 Μαΐου. Εν τω μεταξύ και ο πρίγκιπας Harry, εν αναμονή του διαδόχου, άλλαξε την ημερομηνία επίσκεψής του στην Ολλανδία από 8 σε 9 Μαΐου και από πολυήμερη σε ημερήσια επίσκεψη.

Πού ψηφίζω 2019: Μάθε με ένα κλικ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved