Παρένθετη μητέρα αρνείται το ποσό των 10.000 δολαρίων για να κάνει έκτρωση

Μια γυναίκα 29 ετών η οποία έχει ήδη 2 κόρες , αποφασίζει να γίνει παρένθετη μητέρα, για ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδιά αλλά δεν μπορούν.

Παρένθετη μητέρα αρνείται το ποσό των 10.000 δολαρίων για να κάνει έκτρωση

Την απόφασή της την πήρε όταν και η ίδια είχε κάποιες απώλειες και σκέφτηκε πως θα ήταν καλά να βοηθήσει εφόσον μπορεί. Έτσι βρέθηκε ένα ζευγάρι το οποίο είχε καταφέρει να αποκτήσει 3 παιδιά με την βοήθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης. Προσπαθούσαν όμως και για τέταρτο και δεν μπορούσαν να τα καταφέρουν. Έτσι αφού η γυναίκα είχε ήδη ωάρια κατεψυγμένα αποφάσισαν να προχωρήσουν με την βοήθεια παρένθετης μητέρας.

Όλα πήγαιναν καλά όταν ξαφνικά πήγαν για υπέρηχο στους 5 μήνες και εκεί είδαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το έμβρυο. Ο υπέρηχος έδειξε σοβαρές γενετικές ανωμαλίες και η μητέρα έλεγε συνέχεια πως κάτι δεν πάει καλά με το μωρό. Ένας πιο αναλυτικός υπέρηχος έδειξε πως τελικά το μωρό είχε λαγώχειλο και λυκόστομα, μια κύστη στον εγκέφαλο και καρδιακή ανωμαλία. Οι βιολογικοί γονείς μόλις είδαν τα αποτελέσματα αποφάσισαν πως δεν θα μπορούσαν να μεγαλώσουν το μωρό αυτό και σκέφτηκαν πως η καλύτερη λύση είναι η διακοπή κύησης.

Προσέφεραν 10,000 δολάρια στην παρένθετη μητέρα για να προχωρήσει σε αυτή την διαδικασία, αλλά η μητέρα αρνήθηκε. Η θρησκεία της και η πίστη της δεν της επέτρεπαν να κάνει κάτι τέτοιο και όπως είπε και η ίδια δεν θα μπορούσε να το παίξει θεός αλλά ούτε και να αφήσει το ζευγάρι να το παίξουν αυτοί θεός και να κρίνουν αν θα ζήσει το μωρό ή όχι. Η παρένθετη μητέρα για να αποφύγει τους γονείς , αποφάσισε να μετακομίσει σε άλλη πόλη και εκεί να κάνει με νομικές διαδικασίες το μωρό δικό της. Όμως εκεί βρήκε ένα ζευγάρι το οποίο ήθελε να υιοθετήσει ένα μωρό με ειδικές ανάγκες. Αποφάσισε λοιπόν να παλέψει για το δικαίωμα αυτού του παιδιού να ζήσει.

Τελικά γέννησε ένα κοριτσάκι και το μωρό είχε περισσότερα προβλήματα από αυτά που έδειχναν οι εξετάσεις. Ο εγκέφαλος δεν είχε αναπτυχθεί πλήρως και τα όργανα της ήταν σε διαφορετική θέση από όπου έπρεπε να είναι. Ο σκελετός του μωρού πολύ μικρότερος, τα αυτάκια του χωρίς σχήμα και πολλά καρδιακά προβλήματα.

Οι γονείς τελικά αποφάσισαν να έχουν επαφή με την νέα οικογένεια του μωρού ώστε να ξέρουν τι κάνει. Μάλιστα άρχισαν να ενδιαφέρονται πραγματικά για το τι κάνει το μωρό και πως πάει στην υγεία του, αντίθετα με την αρχική τους απόφαση που ήταν η διακοπή κύησης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved