Drew Barrymore: Δείτε φώτο από το πάρτι της κόρης της – Όχι δεν είναι υπερπαραγωγή (pics)

Η Drew Barrymore έχει δύο κόρες, την Frankie και την Olive, και η αδυναμία που τους έχει είναι μεγάλη.

Drew Barrymore: Δείτε φώτο από το πάρτι της κόρης της – Όχι δεν είναι υπερπαραγωγή  (pics)

Η Frankie συμπλήρωσε τα 5 της χρόνια και η μαμά της οργάνωσε ένα πάρτι για να το γιορτάσουν. Τα γενέθλια μάλιστα της μικρής συμπίπτουν με την Ημέρα της Γης.

«Χαρούμενη ημέρα της Γης – χαρούμενα γενέθλια στο κορίτσι μου. 5 χρονών σήμερα. Ευχαριστώ σε όλους τους υπέροχους ανθρώπους που παραβρέθηκαν στη γιορτή μας. Ήταν τόσο διασκεδαστικό με καταπληκτικά κεράσματα και δώρα για τα παιδιά που ήρθαν! #HappyBirthdayFrankie», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αντίθετα απ’ ότι θα περίμενε κάποιος το πάρτι της Frankie δεν ήταν ένα από τα πάρτι… υπερπαραγωγές που μας έχουν συνηθίσει οι διάσημες μαμάδες του Hollywood. Ανιματέρ, ταχυδακτυλουργοί, εντυπωσιακή τούρτα και λοιπά εδέσματα, διακόσμηση με μπαλόνια πολλών χιλιάδων δολαρίων - βλέπε το πρόσφατο πάρτι της Kourtney Kardashian για τα γενέθλια της κόρης της True- δεν ήταν αυτά που χαρακτήριζαν το κάλεσμα της Barrymore.

Λιτή η διακόσμηση και τα κεράσματα θυμίζουν περισσότερο ένα πάρτι που θα μπορούσε να διοργανώσει κάθε μαμά. Τα παιδιά διασκέδασαν με μπαλόνια, μουσική και χειροτεχνίες αλλά και οι ενήλικες φαίνεται να πέρασαν καλά αν κρίνουμε από τα χαμόγελά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved