Ο πρίγκιπας Louis έγινε ενός και το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του (pics)

Τα πρώτα του γενέθλια γιορτάζει ο πρίγκιπας Louis.

Ο πρίγκιπας Louis έγινε ενός και το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του (pics)

Το τρίτο παιδί της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, Louis, γίνεται ενός έτους και το παλάτι του Kensington δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο twitter και το Instagram τρεις φωτογραφίες του μικρού που τραβήχτηκαν στο σπίτι της οικογένειας στο Νόρφολκ.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, τις φωτογραφίες του μικρού τράβηξε η μητέρα του Kate, τώρα τον Απρίλιο, στο σπίτι της οικογένειάς της στο Νόρφολκ.

Πρίγκιπας Louis

Ο πρίγκιπας Louis γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του 2018. Τρεις μέρες αργότερα το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι θα ονομαστεί Λουδοβίκος προς τιμήν του Λουδοβίκου Μαουντμπάττεν, θείου του προ παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου.

Στις 9 Ιουλίου 2018, ο πρίγκιπας Louis βαφτίστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι στο βασιλικό παρεκκλήσι στο Παλάτι του Αγίου Ιακώβου. Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα του γαλαζοαίματου βρέφους ήταν πραγματικά πολύ όμορφες. Ο μικρός ήταν ντυμένος με το βαφτιστικό φορεματάκι από δαντέλα, αντίγραφο εκείνου που φορούσε το 1841 η μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Βικτωρίας και σε αρκετές χαμογελούσε στο φακό για πρώτη φορά.

Αναλυτικά το μήνυμα του παλατιού:

« Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν μαζί σας τρεις νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Louis με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα, στο σπίτι της οικογένειας της Δούκισσας στο Νόρφολκ».



Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το παλάτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved