Δούκισσα Νομικού: Φώτο από το babymoon στο Ντουμπάι - Έχει και τον Σάββα μαζί της (pics)

Τα ταξιδάκια λίγο πριν τη γέννηση ενός παιδιού δίνουν και παίρνουν, με τις μέλλουσες μαμάδες να προγραμματίζουν ένα ταξίδι μερικούς μήνες πριν φέρουν στον κόσμο το μωρό τους.

Δούκισσα Νομικού: Φώτο από το babymoon στο Ντουμπάι - Έχει και τον Σάββα μαζί της (pics)

Το ίδιο φαίνεται ότι έκανε και η Δούκισσα Νομικού ακολουθώντας τα βήμα αρκετών διάσημων μαμάδων.

Ταξιδάκι στο Ντουμπάι

Η Δούκισσα και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βρίσκονται στο Ντουμπάι, αυτό το αποκάλυψε το ίδιο το μοντέλο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας τη θέα της. «Η θέα μου αυτή τη στιγμή #roomwithaview #viewgoals #nofilter #travelgirl Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους, με αγάπη!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της και αμέσως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

Ωστόσο αυτή η φωτογραφία δεν ήταν η μόνη. Μια μέρα πριν (Κυριακή 21 Απριλίου) είχε δημοσιεύσει ακόμη μια φωτογραφία από το ξενοδοχείο που μένουν, δείχνοντάς μας την πρώτη βουτιά για φέτος. «Πρώτο μπάνιο για φέτος. Καλή Κυριακή σε όλους!#happyface #happymommy #summerlover #summerloading».

Πάσχα στην Ελλάδα και όχι στο Ντουμπάι

Πολλοί είναι εκείνοι που έγραψαν ότι η Δούκισσα ταξίδεψε στο Ντουμπάι για τις γιορτές του Πάσχα, αυτό όμως που ισχύει είναι πώς ταξίδεψε για τη Μεγάλη Εβδομάδα στο Ντουμπάι και την Ανάσταση του Κυρίου θα την περάσει στην Ελλάδα κοντά στους αγαπημένους της ανθρώπους, την οικογένειά της και τους φίλους της. Αυτό το είπε η ίδια στην ανάρτηση που έκανε από το Ντουμπάι, εξηγώντας μάλιστα πώς «Σαν την Ελλάδα δεν έχει!».

Για δεύτερη φορά μαμά - Θα αποκτήσει κοριτσάκι

Η Δούκισσα Νομικού ακόμη δεν έχει πει επίσημα ότι «Ναι, θα αποκτήσω κοριτσάκι», όμως όπως λέει και μια παροιμία «χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει!». Πρώτες εμείς σας είχαμε γράψει στις 30 Μαρτίου ότι περιμένει κοριτσάκι. Έκτοτε όσα post έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαίωναν τα όσα γράφαμε. Όπως συνέβη και με το Insta story που δημοσίευσε χθες (Δευτέρα 22 Απριλίου) και που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

dutchesss 56360595 339177146736906 6083324645007927503 n

Χαρούμενη μέλλουσα μανούλα

Στις 29 Μαρτίου η Δούκισσα επιβεβαίωσε το νέο της εγκυμοσύνης της με μια φωτογραφία που την έδειχνε να κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Σάββα, σχολιάζοντας: «Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις ευχές και τα όμορφα λόγια που μας έχετε στείλει. Η αγάπη σας είναι αστείρευτη. Ναι, ο Σάββας, πρώτα ο Θεός, θα έχει σύντομα αδερφάκι. Ανυπομονούμε».

dutchesss 54513765 2157841864302614 3261689875045223682 n

Ταξιδάκι για δύο ή μήπως όχι;

Μέχρι στιγμής οι δημοσιεύσεις της από το Ντουμπάι είναι λιγοστές, ωστόσο μέσα από απάντηση που έδωσε σε θαυμάστριά της αποκάλυψε ότι έχει κοντά της και τον μικρό Σάββα. «Έχεις και τον Σάββα μαζί;;καλά να περάσετε», της έγραψε μια follower και η ίδια απάντησε: «Εννοείται! Πουθενά χωρίς το μωρό μου»

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το μοντέλο με τον σύζυγό της, ταξιδεύουν στο υπέροχο Ντουμπάι. Να σας θυμίσουμε ότι είχαν ταξιδέψει ξανά στο παρελθόν για να περάσουν τα Χριστούγεννα του 2015 μαζί. Τότε όμως δεν είχαν ακόμη δημιουργήσει την υπέροχη οικογένειά τους.

Επιτρέπονται τα μακρινά ταξίδια στην εγκυμοσύνη;

Αρκετές ήταν οι θαυμάστριες της Δούκισσας που αναρωτήθηκαν αν επιτρέπονται τα μακρινά ταξίδια στην εγκυμοσύνη, ρωτώντας τη στο Instagram. Η ίδια τους απάντησε, λέγοντάς τους ότι δεν θα ταξίδευε εάν δεν είχε πάρει τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού της.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved