«Αυτό που δεν βλέπουν οι άλλοι είναι η θυσία»: Η Beyonce μιλά πρώτη φορά για τη μητρότητα

Παρατήστε τα πάντα! Εντάξει όχι τα πάντα, συνεχίστε να κρατάτε το μωρό στην αγκαλιά σας και διαβάστε όλα όσα θα δείτε στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το Netflix.

«Αυτό που δεν βλέπουν οι άλλοι είναι η θυσία»: Η Beyonce μιλά πρώτη φορά για τη μητρότητα

Η Beyonce αποκάλυψε ότι στο νέο ντοκιμαντέρ της που έχει τίτλο Homecoming και θα προβληθεί από το Netflix, μιλά για την οικογένειά της και μοιράζεται υλικό που κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει δει από τη ζωή της με τα δίδυμα, Rumi και Sir.

Υπόσχεται ένα άκρως απολαυστικό υλικό - Η Beyonce μοιράζεται σπάνιες και προσωπικές λεπτομέρειες για τον τοκετό των μωρών της

Η τραγουδίστρια για πρώτη φορά μοιράζεται υπέροχες λεπτομέρειες από την αναπάντεχη εγκυμοσύνη της (την εγκυμοσύνη των διδύμων) και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Το σώμα μου άντεξε πολλά περισσότερα απ' όσο πίστευα. Ήμουν 99 κιλά όταν γέννησα», αποκαλύπτει. «Είχα μια πραγματικά δύσκολη εγκυμοσύνη. Είχα πίεση. Αντιμετώπισα προεκλαμψία και τοξιναιμία. Και στη μήτρα η καρδούλα τους ενός μωρού μου σταμάτησε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του τοκετού γι' αυτό το λόγο έπρεπε να κάνω επείγουσα καισαρική τομή!».

beyonce netflic 1

Η τοξιναιμία είναι μια ασθένεια που εμφανίζεται αποκλειστικά στην εγκυμοσύνη και πλήττει περίπου 5 στις 100 έγκυες γυναίκες, με μία ιδιαίτερη προτίμηση σε εκείνες που περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Είναι μάλλον δύσκολο να περιγραφεί γιατί αφορά διάφορα όργανα και γιατί μπορεί να εκδηλωθεί διαφορετικά σχετικά με το επίπεδο σοβαρότητας. Οι πιο ελαφριές μορφές τοξιναιμίας εξαφανίζονται μετά τον τοκετό και δεν αφήνουν συνέπειες: αντίθετα, οι πιο σοβαρές προδιαθέτουν για μια σειρά από ασθένειες των νεφρών οι οποίες μπορεί και να εμφανιστούν μετά από πολλά χρόνια.

Αργότερα εμφανίζονται ακόμη δυο συμπτώματα μαζί ή ξεχωριστά: αύξηση της αρτηριακής πίεσης, συνοδευόμενη συχνά από δυσλειτουργίες των νεφρών και παρουσία λευκώματος στα ούρα, σημάδι ελαττωματικής λειτουργίας των νεφρών.

Πώς έχασε τα κιλά που πήρε;

«Έκοψα το ψωμί, τη ζάχαρη, τα ψάρια...», αναρωτιόμαστε αλήθεια τι έτρωγε για να χάσει κιλά. Φανταζόμαστε ότι θα πρέπει να παρακολουθήσουμε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ για να το ανακαλύψουμε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved