Αθηναΐς Νέγκα: Η φωτογραφία με την μεγάλη της κόρη και το μήνυμα - «εξομολόγηση» (pics)

H Αθηναΐς Νέγκα εξηγεί γιατί δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ φίλη με τα παιδιά της.

Αθηναΐς Νέγκα: Η φωτογραφία με την μεγάλη της κόρη και το μήνυμα - «εξομολόγηση» (pics)

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι μητέρα δύο κοριτσιών. Την μεγάλη της κόρη την απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της, Χάρη Ζαχαριά, ενώ πριν από περίπου ενάμισι χρόνο έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρη της.

Η δημοσιογράφος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της και πατέρα του μωρού της Γιάννη, το περασμένο καλοκαίρι.

Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οι οποίες συνοδεύονται από μακροσκελή και συνήθως, πολύ ειλικρινή σχόλια.

Όπως στη τελευταία της ανάρτηση… Ανέβασε φωτογραφία με τη μεγάλη της κόρη γράφοντας τα εξής:

«Εγώ κ η μεγάλη μου κόρη, όχι δεν περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί -κάποια βλακεία κάνουμε ως συνήθως -τι είναι ο ποιοτικός χρονος κ τι ο β’διαλογής ;ξερω πως δεν είναι σωστό αλλά θα έλεγα πως της έχω αδυναμία επειδή η αδερφή της παραείναι μικρή για να έχω προλάβει να καταλάβω σε βαθος τον χαρακτήρα της αλλά ακόμη κ όταν τον καταλάβω ,θα τον γνωρισω ως μαμα δηλαδή θα ξέρω λίγα φανταζομαι. δεν θα μπορούσα ποτε να ειμαι «φίλη» με τα παιδιά μου και γιατί να το προσπαθήσω; Για να κανω την άνετη κ την μοντέρνα; Για να ζήσω λίγο πιο νεανικά; Για να έχω την εντύπωση πως τα παιδιά μου μ αγαπούν για τον μπριοζικο χαρακτήρα μου ; Όχι .Φίλες θα έχουν αν είναι σχετικώς συμπαθητικά άτομα ,ελπιζω να είναι πιο cool απ ότι ημουν εγώ μικρή .Εξαλλου όταν μεγαλώσει αρκετά κ γίνει 16-17-18 κ αρχίζει να βγαίνει ελπιζω να μην χρειάζεται καθόλου να ειμαι φίλη της, να έχει άλλες που θα την βοηθήσουν πραγματικά κ εγώ να κάθομαι κουρασμένη κ ευτυχης σε κάποιο μπαρ αξιοπρεπές για την ηλικία μου κ να πίνω επιτέλους ελαφριά gin and tonic με την @gellyskarlatou ..ωχ ! ξέχασα έχω κ άλλο παιδί ! (Pimm’s στην βεράντα για την επόμενη 15ετια λοιπόν )».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της Νέγκα με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved