Γενική Χημικών Προϊόντων: Μία εταιρεία με όραμα!

Η Γενική Χημικών Προϊόντων Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας από το 1977 και εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες των επαγγελματιών υγείας με ένα δίκτυο 100 ιατρικών επισκεπτών.

Γενική Χημικών Προϊόντων: Μία εταιρεία με όραμα!

Τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει δυναμικά και στον χώρο του φαρμακείου με επιλεγμένα προϊόντα OTC από σημαντικούς οίκους του εξωτερικού όπως ο Γαλλικός οίκος Laboratoires URGO HEALTHCARE και ο Ιταλικός οίκος Coswell Spa .

Η συνεργασία της εταιρείας εδώ και περίπου 15 χρόνια με την Laboratoires URGO HEALTHCARE η οποία θεωρείται παγκοσμίως μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο της επούλωσης ελκών & τραυμάτων επεκτείνεται πλέον και στα προϊόντα φαρμακείου με κλασσικά αντιμικροβιακά επιθέματα αλλά και μοναδικά υγρά επιθέματα τεχνολογίας Filmogel για άφθες, επιχείλιο έρπητα, σπυράκια, σκασμένο δέρμα και κατεστραμμένα νύχια .

Mεταξύ άλλων αντιπροσωπεύει και τα προϊόντα Alvityl του οίκου Laboratoires URGO HEALTHCARE. Για περισσότερα από 50 χρόνια το εμπορικό σήμα Alvityl είναι στην Γαλλία και στην Β. Ευρώπη συνώνυμο της γνώσης και της επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο των πολυβιταμινούχων συμπληρωμάτων διατροφής.

Με την ειδικά σχεδιασμένη σειρά βιταμινών για παιδιά, Alvityl, δίνει την λύση για τη σωστή πρόληψη βιταμινών και ανόργανων στοιχείων που χρειάζεται το παιδί για την σωστή ανάπτυξη του.

Σήμερα η Alvityl προσφέρει μια πλήρη σειρά καινοτόμων προϊόντων που παρέχουν ακριβώς τη σωστή ποσότητα βιταμινών, ανόργανων συστατικών και ιχνοστοιχείων που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος. Μάθετε περισσότερα στο www.alvityl.gr

Η συνεργασία με τον οίκο Coswell Spa πρόσθεσε στην σειρά προϊόντων OTC τα μοναδικά διαλύματα ISOMAR με βάση το θαλασσινό νερό που περιέχει άλατα και ιχνοστοιχεία σημαντικά για τη διατήρηση της ευεξίας της βλεννογόνου μεμβράνης μικρών και μεγάλων.

H ISOMAR γεννήθηκε από το θαλάσσιο πάρκο Cinque Terre πριν από 25 χρόνια, με σκοπό να εκμεταλλευτεί όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του θαλάσσιου νερού για την καθημερινή υγιεινή της μύτης, των ματιών και των αυτιών των ενηλίκων και των παιδιών. Μάθετε περισσότερα στο www.gcp.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved