Έτσι είναι πραγματικά στην καθημερινότητά της η Φαίη Σκορδά (pics)

Μπορεί να τη βλέπετε καθημερινά με μακιγιάζ και υπέροχα ρούχα, όμως η Φαίη Σκορδά είναι πολύ πιο όμορφη χωρίς μακιγιάζ και όταν βρίσκεται πίσω από τις κάμερες!

Έτσι είναι πραγματικά στην καθημερινότητά της η Φαίη Σκορδά (pics)

Λίγες οι φωτογραφίες της Φαίης από την καθημερινότητά της, κανείς όμως μπορεί να καταλάβει μέσα από αυτές πόσο υπέροχη μαμά είναι και πόσο της αρέσει να περνά χρόνο με τα παιδιά της, μιας και σε όλες τις καθημερινές φωτογραφίες της, πρωταγωνιστούν τα παιδιά της.

Ό,τι και αν φορέσει η παρουσιάστρια αναδεικνύει το υπέροχο καλλίγραμμο κορμί της, όμως όταν πρόκειται για καθημερινές βόλτες και εμφανίσεις στην προσωπική της ζωή, επιλέγει τα άνετα και κάζουαλ ρούχα, το απαλό ή καθόλου βάψιμο και τα απλά χτενίσματα.

Της αρέσει να περνά απαρατήρητη και να αφιερώνει τον προσωπικό της ελεύθερο χρόνο εξολοκλήρου στους γιους της Γιάννη και Δημήτρη. Φωτογραφίες από αυτές τις ξέγνοιαστε και ανέμελες στιγμές δημοσιεύει πού και πού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας το ποια είναι πραγματικά.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery, θα παρατηρήσετε πως πραγματικά ευτυχισμένη είναι όταν βρίσκεται δίπλα στους γιους της. Αυτό αρκεί για την ίδια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved