Kate Morgan Studio x H&M, μια παιδική συλλογή εμπνευσμένη από την άγρια φύση και τα ζώα

Η Η&Μ ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία με τη βρετανίδα καλλιτέχνιδα Kate Morgan. Οι πλούσιες σε φαντασία σπουδές της γύρω από την άγρια ζωή, τα φυτά και τα τοπία εμφανίζονται ως εκτυπώσεις σε μια μεγάλη συλλογή παιδικών ρούχων και αξεσουάρ. Η ειδική συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως, καθώς και online στο hm.com, στο τέλος του Απριλίου.

Kate Morgan Studio x H&M, μια παιδική συλλογή εμπνευσμένη από την άγρια φύση και τα ζώα

Η Kate Morgan Studio x H&M είναι μια παιδική συλλογή, στην οποία η Kate φέρνει στη ζωή μια φανταστική ζούγκλα, μέσα από πολύχρωμες και σύγχρονες ζωγραφίες της φύσης και των ζώων. Χρησιμοποιώντας υδατογραφίες, έχει σχεδιάσει μια ποικιλία σχεδίων που μαζί δημιουργούν τα μοτίβα για ολόκληρη τη συλλογή. Τα τουκάν και οι παπαγάλοι είναι πρωταγωνιστές, όπως επίσης οι τίγρεις, οι λεοπαρδάλεις, τα φλαμίνγκο, τα πάντα, οι πεταλούδες και οι βάτραχοι – όλα σε ένα καταπράσινο φύλλωμα με ζωηρά λουλούδια.

«‘Ήταν πραγματική απόλαυση η συνεργασία με την Η&Μ για τη δημιουργία της συλλογής, ειδικά αφού είναι η πρώτη φορά που η τέχνη μου μεταφράζεται σε μια ολόκληρη συλλογή ρούχων. Πραγματικά λατρεύω το γεγονός ότι πρόκειται για μια παιδική συλλογή, καθώς εκεί που μεγάλωσα, γοητευόμουν από την άγρια φύση και τα ζώα. Μακάρι όλα τα κομμάτια της συλλογής να εξάψουν τη φαντασία των παιδιών και να τους κινήσουν την περιέργεια, ώστε να ενδιαφερθούν για τη φυσική ιστορία. Εάν μπορώ να εμπνεύσω ή να κεντρίσω το ενδιαφέρον του κόσμου, θα ήταν πραγματικά απίθανο», αναφέρει η καλλιτέχνιδα Kate Morgan.

Η συλλογή περιλαμβάνει tops, μπλουζάκια, παντελόνια, φορέματα, σορτσάκια, ολόσωμες φόρμες και μαγιό, κυρίως σε βαμβακερά, ζέρσεϋ, ελαφριά, ρευστά σιφόν και μοτίβα με παγιέτες διπλής όψης. Οι γραμμές είναι κομψές αλλά χαλαρές, με βολάν στα μανίκια και τη λαιμόκοψη και ασύμμετρα τελειώματα. Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν
σανδάλια, καπέλα και κορδέλες για τα μαλλιά.

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε αυτή την άνοιξη με την ταλαντούχα Kate Morgan. Η τέχνη της μας εμπνέει και ταυτόχρονα μας διασκεδάζει. Ήταν πραγματικά μεγάλη χαρά για την ομάδα της Η&Μ να δημιουργήσει μια συλλογή που αποτελεί εξέλιξη των όμορφων σχεδίων της. Στη συλλογή μπορείτε να βρείτε ζωηρά χρώματα, πράσινες φυλλωσιές και ζώα – πώς γίνεται να μην τα αγαπήσετε; Είμαι ενθουσιασμένη για αυτή τη συλλογή κι ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις των μικρών μας φίλων», δηλώνει η Sofia Löfstedt, Υπεύθυνη Σχεδίασης για το παιδικό τμήμα της H&M.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved