Βρήκαν νεογέννητο μωρό που είχαν εγκαταλείψει στα σκουπίδια!

Ένα νεογέννητο μωρό είναι τυχερό που ζει αφού εγκαταλείφθηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών σε κάδο που βρισκόταν πίσω από ένα κτίριο στο Τζέρσεϊ, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Βρήκαν νεογέννητο μωρό που είχαν εγκαταλείψει στα σκουπίδια!

Το αγοράκι βρέθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι μέσα σε έναν μεγάλο κάδο με σκουπίδια. Αμέσως μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όμως η κατάσταση της υγείας του παραμένει ακόμα άγνωστη.

Ο φύλακας του κτιρίου Αρτούρο Ρίβας κάλεσε την αστυνομία όταν τρεις έφηβοι που έπαιζαν κοντά στον κάδο, άκουσαν το κλάμα του μωρού.

Η γυναίκα του Ρίβας, η Ρεμπέκα είπε ότι έτρεξε να σώσει το μωρό όταν πληροφορήθηκε από τους τρεις εφήβους για την ύπαρξή του μέσα στα σκουπίδια. «Άνοιξα τη σακούλα των σκουπιδιών και είδα το μωρό που είχε ακόμα πάνω του τον ομφάλιο λώρο» είπε η Ρεμπέκα στους δημοσιογράφους λίγο αργότερα.

Η ίδια δήλωσε πως καθάρισε το μωρό και διαπίστωσε πως ο θώρακάς του κινούταν, άρα ανέπνεε και έτσι κάλεσε τις πρώτες βοήθειες να έρθουν να το πάρουν. Καμία γυναίκα στο κτίριο δεν ήταν έγκυος, απ' ό,τι γνώριζε και πρόσθεσε πως δεν έχει ιδέα ποια μπορεί να έκανε κάτι τόσο τραγικό στο μωράκι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved