Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή φώτο με τον γιο της - Δείτε με ποιον παίζει ο μικρός (pics)

Έχει πραγματικά μια μεγάλη οικογένεια!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή φώτο με τον γιο της - Δείτε με ποιον παίζει ο μικρός (pics)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει δημιουργήσει πραγματικά μια υπέροχη οικογένεια!

Πάνω που τα κορίτσια είχαν μεγαλώσει και μπορούσε να αναπληρώσει τις χαμένες ώρες ύπνου, έφερε στον κόσμο το μωρό της και όχι μόνο δεν αναπλήρωσε τις ώρες, άλλα έχασε ακόμη περισσότερες ώρες ύπνου, καθώς έπρεπε να φροντίζει για να το περιποιείται.

«Δεν ξέρω πού να πρωτογυρίσω... στο "Μαμά!", της Νάγιας, της Μαίρης ή στο μωρό;», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο ΤV Έθνος

Πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της, τα κορίτσια το πρωί είναι στο σχολείο και μικρός Ιωάννης Εφραίμ, περιμένει στο σπίτι τη μαμά του είτε έχοντας κοντά του τη μια γιαγιά (μαμά Σταματίνας) είτε έχοντας την άλλη γιαγιά (μαμά Θέμη Σοφού). Νιώθει τυχερή που έχει τους γονείς της και τα πεθερικά της κοντά της, ώστε να τη βοηθούν, γιατί κακά τα ψέματα, αν είσαι μαμά και δη εργαζόμενη, χωρίς βοήθεια, τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ωστόσο, εκτός από τα παιδιά η Σταματίνα φροντίζει και το κατοικίδιο της οικογένειάς της που δεν είναι άλλο από το χαριτωμένο, μικρόσωμο και δραστήριο yorkshire terrier, που κρατάει συντροφιά, τόσο στην ίδια την παρουσιάστρια όσο και την οικογένειά της.

Αν και έχουμε καιρό να δούμε τον μικρό Bunnyν σε φωτογραφίες, η Σταματίνα δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει τον γιο της Ιωάννη να παίζει μαζί του σχολιάζοντας: «Απογευματινά χαδάκια! familymoments».

Εκτός από τα «απογευματινά χαδάκια», η Σταματίνα δημοσίευσε φωτογραφία σε Insta Story που δείχνει τις κόρες της, Νάγια και Μαίρη να παίζουν με τα παιχνίδια τους.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved