Salma Hayek: Στα 53 της παραμένει σέξι και όμορφη (pics +vid)

Η Salma Hayek είναι αναμφισβήτητα μια όμορφη γυναίκα.

Salma Hayek: Στα 53 της παραμένει σέξι και όμορφη (pics +vid)

Η διάσημη ηθοποιός Salma Hayek δείχνει να έχει συμφιλιωθεί με το χρόνο. Στα 53 της εξακολουθεί να είναι σέξι και ιδιαίτερα γοητευτική.

Όπως οι περισσότερες γυναίκες έτσι και η ίδια χρειάστηκε να «δουλέψει» με τον εαυτό της προκειμένου να διαχειριστεί ανασφάλειες που είχε σχετικά με το σώμα της ειδικά όταν πλησίαζε τα 50.

Σήμερα πάντως φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή της δίπλα στον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της Ανρί Πινό, ο οποίος σημειωτέον ήταν από τους πρώτους που ανακοίνωσε ότι δωρίζει 100 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση της Παναγίας των Παρισίων. Μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την οποία υπεραγαπούν.

Η ζωή της

H Salma Hayek γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1966 στο Μεξικό. Κόρη ενός Λιβανέζου πατέρα και μιας Ισπανίδας μητέρας, καθιερώθηκε ως η πρώτη Μεξικανή ηθοποιός που έγινε αναγνωρίσιμη στα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλυγουντ, έπειτα από την Ντολόρες Ντελ Ρίο. Στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, εξελίχθηκε ως αναγνωρίσιμη ηθοποιός σαπουνόπερας στο Μεξικό, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, αποφάσισε να μεταβεί στο Λος Άντζελες. Εκεί την ανακαλύπτει ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και κερδίζει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Desperado. Η επιτυχία της ταινίας την βοήθησε ώστε να καθιερωθεί στον χώρο. Η μέγιστη διάκρισή της, ήταν η υποψηφιότητά της για το βραβείο Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου στην ταινία Φρίντα το 2002.

Δείτε στο βίντεο και τη gallery στιγμές της διάσημης ηθοποιού από τη γέννησή της μέχρι σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved