Ανακαλύψτε τον κρυμμένο κόσμο των Δράκων στο Kidom!

Φέτος το Kidom υποδέχεται τον μαγικό κόσμο των δράκων από την κινηματογραφική ταινία «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3»!

Ανακαλύψτε τον κρυμμένο κόσμο  των Δράκων στο Kidom!

Εντυπωσιακοί δράκοι, αγαπημένοι ήρωες και μια μαγευτική διακόσμηση, μετατρέπουν τον αγαπημένο προορισμό για οικογένειες με μικρά παιδιά σε ένα μαγευτικό μέρος γεμάτο εκπλήξεις, δράσεις και φυσικά παιχνίδι!

Στη νέα ταινία, «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3», που παίζεται στους κινηματογράφους από 11 Απριλίου, ο επικεφαλής και κυβερνήτης του Μπερκ, έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του, έχει δημιουργήσει μια καλά κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου μπορούν να ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τους. Όμως, ο κίνδυνος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και η πιο σκοτεινή απειλή θα ταράξει την ισορροπία της καλά κρυμμένης αυτής πόλης, όσο και του νησιού Μπερκ. Ο Ψάρης και ο Φαφούτης καλούνται να αφήσουν την ασφάλεια του μοναδικού σπιτιού που έχουν γνωρίσει, για ένα δύσκολο ταξίδι με προορισμό τη συναρπαστική μάχη σε μυθικούς κόσμους, απέναντι στο τρομερό κακό που απειλεί τους πάντες.

KIDOM ALLOU FUN PARK 3


Για ένα ολόκληρο μήνα και έως τις 05 Μαΐου, στο Kidom του Allou Fun Park οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον κρυμμένο κόσμο των δράκων μέσα από μια σειρά από δραστηριότητες εμπνευσμένες από την ταινία «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3 ».

KIDOM ALLOU FUN PARK 4

Παιχνίδια με δράκους, ζωγραφιές, facepainting και πολλά ακόμα περιμένουν μικρούς και μεγάλους να ταξιδέψουν σ’ ένα κόσμο διαφορετικό και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία!

KIDOM ALLOU FUN PARK 2

Και φυσικά στο ανοιξιάτικο και πασχαλινό Kidom σας περιμένουν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών: Ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom, Fouskes, με τα τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, ο πιο ψηλός πύργος Youpi Tower, βαρκάκια Bloom – Bloom και πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά! Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών! Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

  • Η είσοδος στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 22:00

Σαββατοκύριακο: 10:00-22:30
Μ. Δευτέρα - Μ. Πέμπτη: 10:00 - 23:00
Μ. Παρασκευή: 13:00 - 20:00
Μ. Σάββατο 10:00 - 21:00
Κυριακή του Πάσχα - Κυριακή του Θωμά: 10:00 - 23:00

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved