Αυτός είναι ο παράδεισος της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα (pics)

To Πάσχα πλησιάζει και αυτό σημαίνει ένα πράγμα για την Ελένη Μενεγάκη! Άνδρος!

Αυτός είναι ο παράδεισος της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα (pics)

Η όμορφη παρουσιάστρια εδώ και μερικά χρόνια έχει βρει τον επίγειο παράδεισό της στα Άχλα.

Από τότε που τα Άχλα έγιναν ο αγαπημένος προορισμός της Ελένης και της οικογένειάς της, κάθε Πάσχα, τριήμερο και Καλοκαίρι, οι δημοσιογράφοι καραδοκούν στο νησί για μιας της φωτογραφία.

Η παραλία Άχλα βρίσκεται βορειοανατολικά του νησιού της Άνδρου, βόρεια της Χώρας και κάτω από το χωριό της Βουρκωτής. Δεν είναι τυχαίο που η παραλία Άχλα χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο όμορφες της Ελλάδας. Έχει κάποια σημαντικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς και από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ελένη Μενεγάκη στα social media.

Το Onar στην Άνδρο, που ακούτε τακτικά είναι ένα συγκρότημα (οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Μάκη Παντζόπουλου) από ανεξάρτητες μονάδες σε απόσταση 350μ. από την παραλία Άχλα. Πρόκειται για έναν οικισμό από 10 παραδοσιακές, εξωτικές κατοικίες που απλώνονται δίπλα στο ποτάμι και τα πλατάνια. Εκεί βρίσκεται και το σπίτι τη Ελένης Μενεγάκη.

Η ίδια μιλάει συχνά στην εκπομπή της για την όμορφη Άνδρο και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από το νησί που της έκλεψε την καρδιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στην Άνδρο, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved