Οι φωτογραφίες αυτής της μαμάς αποδεικνύουν ότι τα κορίτσια μπορούν να κάνουν τα πάντα (pics)

"Τι πάει να πει είναι κορίτσι που θυμίζει πριγκίπισσα;"

Οι φωτογραφίες αυτής της μαμάς αποδεικνύουν ότι τα κορίτσια μπορούν να κάνουν τα πάντα (pics)

Η Heather Mitchell, η φωτογράφος του HMP Couture Imagery από το Moulton, ήθελε να αποτυπώσει στον φωτογραφικό της φακό τη δύναμη που κρύβουν τα κορίτσια μέσα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτό που την έκανε να δημιουργήσει τις παρακάτω φωτογραφίες ήταν τα αρνητικά σχόλια άλλων παιδιών για την 8χρονη κόρη της που έπαιζε ποδόσφαιρο. Αντί να αφήσει αυτό το γεγονός να περάσει έτσι, απάντησε με τη φωτογράφηση που ονόμασε «επειδή μπορείς να κάνεις τα πάντα!» και ξετρέλανε όλους τους γονείς που τα παιδιά τους κάνουν κάποιο άθλημα.

«Η 8χρονη κόρη μου Paislee άρχισε μαθήματα ποδοσφαίρου φέτος για πρώτη φορά. Όταν έκανε προπόνηση την προηγούμενη εβδομάδα μιλούσα με μερικές ακόμη μαμάδες και τους έλεγα ότι εύχομαι η Paislee έμαθε να αγαπά το ποδόσφαιρό επειδή ήταν αρκετά αθλητική. Τότε μία από τις μαμάδες μου είπε ότι δεν ήταν αθλητική και ότι ήταν ένα κορίτσι που θύμιζε πριγκίπισσα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν "Τι πάει να πει είναι κορίτσι που θυμίζει πριγκίπισσα;"».

Η Heather ήθελε να δείξει μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες ότι τα κορίτσια, ακόμη και αν φορούν lipstick, τιάρες και τούλια μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

Οι φωτογραφίες της έγιναν ανάρπαστες. Δείτε τες στη gallery που ακολουθεί:

πηγή φωτογραφιών: HMP Couture Imagery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved