Αυτοί είναι οι πιο ρεαλιστικοί πίνακες με παιδιά και ζώα που έχετε δει (pics)

Τα έργα του Kevin Peterson,είναι ιδιαίτερα.

Αυτοί είναι οι πιο ρεαλιστικοί πίνακες με παιδιά και ζώα που έχετε δει (pics)

Ο Kevin Peterson, ζωγράφος με έδρα το Χιούστον, δημιουργεί σουρεαλιστικούς πίνακες που μπορούν εύκολα να μας μεταφέρουν σε ένα μυθικό και φανταστικό κόσμο.

Σε αυτόν τον δικό του κόσμο των εγκαταλελειμμένων πόλεων και ετοιμόρροπων κτιρίων, συναντάμε αθώα παιδιά που έχουν δίπλα τους λύκους, αρκούδες και κουκουβάγιες.

Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, οι πίνακές του μιλούν για τη ζωή και τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά σε αυτόν τον τρομακτικό κόσμο.

«Μέσω της δουλειάς μου προσπαθώ να περιγράψω τα διάφορα ταξίδια που κάνουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Όχι τα κλασσικά ταξίδια», εξηγεί ο Peterson. «Αναφέρομαι σε όλα όσα βιώνουμε από τη στιγμή που γεννιόμαστε σε αυτό τον κόσμο. Οι πίνακές μου αφορούν τις τραυματικές εμπειρίες που έχουμε, το φόβο που αισθανόμαστε, αλλά και τη δύναμη που χρειάζεται για να επιβιώσουμε. Προσπαθώ να αποδώσω τις αντιθέσεις του καλού και του κακού, του αθώου και του πονηρού και τι καλύτερος τρόπος από τα παιδιά».

Είναι εντυπωσιακό πώς ο Peterson καταφέρνει να δημιουργεί σκηνές με παιδιά και ζώα που φαίνονται τόσο ρεαλιστικές.

Ο ζωγράφος κατόρθωσε να δημιουργήσει επιδέξια φουτουριστικά έργα τέχνης με τα οποία μπορούμε όλοι να επικοινωνήσουμε. Η εξερεύνηση του τρομακτικού κόσμου μέσα από τα μάτια ενός παιδιού ποτέ δεν φαινόταν πιο πραγματική.

Θαυμάστε το έργο του στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved