Ελληνίδα παρουσιάστρια μας δείχνει πώς είναι η καθημερινότητα μιας μαμάς (pics)

Φαίνεται πως ο μικρούλης της έχει αναγωγές και αυτή είναι μία από τις δυσκολίες της μητρότητας που αντιμετωπίζει η όμορφη παρουσιάστρια.

Ελληνίδα παρουσιάστρια μας δείχνει πώς είναι η καθημερινότητα μιας μαμάς (pics)

Έχουν περάσει μόλις 3 μήνες από τη μέρα που έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της και η καθημερινότητά της περιστρέφεται γύρω από τα παιδιά της. Τους δύο γιους της που της ρουφούν όλη την ενέργεια. Κάτι που την ίδια δεν την ενοχλεί καθόλου. Της αρέσει ο ρόλος της μαμάς και κάνει τα πάντα για να είναι ευτυχισμένα.

Στο ρόλο της μαμάς όμως συμπεριλαμβάνονται και κάποιες καθημερινές προκλήσεις. Προκλήσεις που λίγο ή πολύ όλες οι μαμάδες γνωρίζουμε. Οι αϋπνίες των παιδιών, η γκρίνια, οι αναγωγές στα βρέφη, είναι πράγματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη μία μαμά.

Με τις αναγωγές λοιπόν, παλεύει τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Αλούπη. Τα περισσότερα μωρά όταν πίνουν το γάλα τους βγάζουν γουλίτσες και αυτό συχνά ανησυχεί τους νέους γονείς. Αυτό παρατηρείται κυρίως στα μωρά που τρώνε λίγο παραπάνω ή όταν τρώνε λαίμαργα. Επίσης αν κλαίνε για αρκετά δευτερόλεπτα, η ένταση προκαλεί βήχα και ο βήχας,αναγωγές.Στα πολύ μικρά μωρά η συνηθέστερη αιτία της αναγωγής είναι η χορήγηση υπέρμετρης ποσότητας τροφής.

Ίσως κάτι από τα παραπάνω φταίει και ο τριών μηνων μικρούλης βγάζει... γουλίτσες.

Όσες έχετε μωράκια στο σπίτι σίγουρα θα ταυτίζεστε.

Δείτε τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved