Ποιος γνωστός ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας; (pics)

Τη φωτογραφία αυτή δημοσίευσε ο ίδιος ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ποιος γνωστός ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας; (pics)

Σπούδασε ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν (2000). Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο από νεαρή ηλικία, ενώ έχει αγωνιστεί σε ερασιτεχνικές κατηγορίες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2003 συμμετέχοντας στη σειρά « Όνειρο ήταν» ενώ η πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο ήταν στην ταινία «Κάτω από τα άστρα» το 2001. Το θέατρο παραμένει η μεγάλη του αγάπη και μέχρι σήμερα έχει συμπρωταγωνιστήσει σε πολλά έργα.

Είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών. Με την πρώην σύζυγό του διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, μετά από αρκετή προσπάθεια όπως έχουν ομολογήσει.

«Μας συνδέουν τα παιδιά που είναι η κοινή μας προτεραιότητα, αλλά και το γιατί αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον… Προσπαθούμε να αποσυνδεθούμε από πράγματα που μας πληγώνουν και το ζητούμενο είναι να συγχωρέσεις τον άλλον και τον εαυτό σου και να δεις τα λάθη σου…» είχε πει η πρώην σύζυγός του στην κοινή συνέντευξή τους στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε ποιο είναι το αγοράκι της φωτογραφίας στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved