Μάλλον αυτή τη μέρα θα γεννήσει η Meghan Markle

Όπως είπε και η Δούκισσα του Sussex «Φτάνουμε...!».

Μάλλον αυτή τη μέρα θα γεννήσει η Meghan Markle

Τον Ιανουάριο σε συνέντευξή της η Meghan Markle αποκάλυψε ότι η πιθανή ημερομηνία του τοκετού της είναι στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου. Κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει και το ταξίδι του πρίγκιπα Καρόλου και της Camilla, Δούκισσας της Κορνουάλης.

Το βασιλικό ζεύγος ανακοίνωσε τη Δευτέρα 15 Απριλίου πώς θα επισκεφθεί τη Γερμανία στις 7 Μαΐου. Το τριήμερο τουρ θα ξεκινήσει από το Βερολίνο και θα ολοκληρωθεί στο Μόναχο.

Από τη στιγμή που ο πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla πρέπει να βρίσκονται κοντά όταν γεννηθεί το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, μάλλον το #babysussex θα γεννηθεί πριν το ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου.

Πώς και πού θα γεννήσει η Meghan Markle;

Πριν μερικές ημέρες το παλάτι Kensington επιβεβαίωσε ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, δεν θα ακολουθήσου την παράδοση και θα κρατήσουν τη γέννηση του μωρού τους κρυφή. Το νέο της γέννησης θα ανακοινωθεί μόλις θα έχουν γιορτάσει σαν οικογένεια το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, δίνοντας οι ίδιοι στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Κάποιοι πιστεύουν ότι θα γεννήσει στο Frimley Park Hospital, εκεί όπου γέννησε η Σοφία, Κόμισσα του Ουέσσεξ τα δύο παιδιά της και κάποιοι πιστεύουν ότι η Meghan θέλει να γεννήσει στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage στο Windsor, έχοντας δίπλα της τον Harry. Η βασιλική οικογένεια ίσως δεχτεί το ενδεχόμενο της γέννας στο σπίτι καθώς και η βασίλισσα γέννησε και τα τέσσερα παιδιά της στο Buckingham Palaca και το Clarence House.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved