Harper Beckham: Δείτε τι δώρο της έκανε η Eva Longoria για το Πάσχα (pics)

Είναι χνουδωτό και χαριτωμένο.

Harper Beckham: Δείτε τι δώρο της έκανε η Eva Longoria για το Πάσχα (pics)

Όπως και εμείς έτσι και οι διάσημοι του Hollywood προετοιμάζονται για τη γιορτή του Πάσχα. Εξαίρεση δεν αποτελούν ούτε οι δύο καλές φίλες Victoria Beckham και Eva Longoria.

Οι δύο «κολλητές» συναντήθηκαν και πέρασαν μια ημέρα, μαζί με τα παιδιά τους, παίζοντας στον κήπο και ανταλλάσσοντας δώρα για το Πάσχα. Η Harper Beckham, που αγαπάει πολύ τον γιο της Longoria, Santi, ψήλωσε πολύ και κοντεύει να φτάσει στο ύψος την καλή φίλη της μαμάς της, όπως φαίνεται στην ιστορία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Victoria.

Η Eva Longoria χάρισε στη μικρή Harper ένα χαριτωμένο κουνελάκι, δώρο που συνηθίζεται αυτές τις ημέρες προς τα παιδιά. Η Harper χάρηκε πολύ με το δώρο και το κράτησε με τρυφερότητα στην αγκαλιά της. Όμως και οι μεγάλοι έγιναν μικροί και έπαιξαν με το κουνελάκι αλλά και πολύχρωμα κομφετί! Στην παρέα τους ήταν και ο κομμωτής των διάσημων Ken Paves.

«Ποιος είπε ότι οι ενήλικες δεν μπορούν να παίζουν με κουνελάκια;» σχολίασε η Victoria, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την καλή της φίλη Eva «H Ηarper ετοιμάζεται για το Πάσχα. Φιλιά και σε ευχαριστούμε για την όμορφη μέρα Eva», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δείτε στην gallery στις φωτογραφίες το δώρο της Eva στην Harper και από την όμορφη, οικογενειακή ημέρα που πέρασαν οι δύο φίλες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved