Γέννα στο νερό και στο σπίτι για τη Meghan Markle; (pics)

Πού και πώς θα γεννήσει η Δούκισσα του Sussex;

Γέννα στο νερό και στο σπίτι για τη Meghan Markle; (pics)

Πριν μερικές ημέρες το παλάτι Kensington επιβεβαίωσε ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, δεν θα ακολουθήσου την παράδοση και θα κρατήσουν τη γέννηση του μωρού τους κρυφή. Το νέο της γέννησης θα ανακοινωθεί μόλις θα έχουν γιορτάσει σαν οικογένεια το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, δίνοντας οι ίδιοι στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μερικές μέρες μετά τις φήμες γύρω από την πιθανή ημέρα που η Meghan Markle πρόκειται να γεννήσει.

Κάποιοι πιστεύουν ότι θα γεννήσει στο Frimley Park Hospital, εκεί όπου γέννησε η Σοφία, Κόμισσα του Ουέσσεξ τα δύο παιδιά της και κάποιοι πιστεύουν ότι η Meghan θέλει να γεννήσει στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage στο Windsor, έχοντας δίπλα της τον Harry. Κανείς δεν αποκλείει βέβαια και το ενδεχόμενο να γεννήσει σε νερό, καθώς οι Αμερικανίδες φημίζονται για την επιλογή να γεννούν στο νερό. Μάλιστα αρκετές διάσημοι ηθοποιοί το έχουν κάνει όπως για παράδειγμα οι Pamela Anderson, Demi Moore, Julianne Moore, Cindy Crawford, Hilary Duff και Gisele Bundchen.

Γέννα στο σπίτι; Είναι αποδεκτή από τη βασιλική οικογένεια;

Η βασιλική οικογένεια ίσως δεχτεί το ενδεχόμενο της γέννας στο σπίτι καθώς και η βασίλισσα γέννησε και τα τέσσερα παιδιά της στο Buckingham Palaca και το Clarence House.

Εκπρόσωπος του παλατιού ανέφερε: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είναι ευγνώμονες για τις υπέροχες ευχές που έχουν λάβει από ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου και από όλο τον κόσμο, καθώς προετοιμάζονται να υποδεχτούν το μωρό τους. Το βασιλικό ζευγάρι, αποφάσισε να κρατήσει τη γέννηση του μωρού ιδιωτική. Ο Δούκας και η Δούκισσα, θα μοιραστούν τα ευχάριστα νέα μόλις θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν ως οικογένεια τη γέννηση του μωρού».

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved