Το βιβλίο – cd Πες μου το όνομά σου του Φοίβου Δεληβοριά ξεπέρασε τις 6.000 πωλήσεις!

Κόντρα στις επιταγές των καιρών, το «Πες μου το όνομά σου», το βιβλίο-cd με τα παιδικά τραγούδια – ιστορίες του Φοίβου Δεληβοριά από τις εκδόσεις Μικρή Άρκτος, κατάφερε να ξεπεράσει σε λιγότερο από ένα χρόνο τις 6.000 πωλήσεις.

Το βιβλίο – cd Πες μου το όνομά σου του Φοίβου Δεληβοριά ξεπέρασε τις 6.000 πωλήσεις!

Παράλληλα οι παραστάσεις του Φοίβου στο θέατρο RADAR συνεχίζουν τις παρατάσεις τους και τον Απρίλιο (προστέθηκαν και 14η Απριλίου) λόγω σταθερής και μεγάλης προσέλευσης του κοινού.

Όλες αυτές οι επιτυχίες, άξιζαν και με το παραπάνω την γιορτή που οργάνωσε η Μικρή Άρκτος στις 17 Μαρτίου στο θέατρο RADAR με καλεσμένους δεκάδες μικρούς και μεγάλους φίλους του Φοίβου που μοιράστηκαν τη χρυσή χαρά της.

Και το αναμνηστικό δώρο της γιορτής, μια χρυσή πλακέτα που απένειμε η Μικρή Άρκτος, στους άξιους συντελεστές της αγαπημένης δουλειάς: στον Φοίβο Δεληβοριά τον πολυαγαπημένο τραγουδοποιό όχι μόνο των μεγάλων αλλά και των μικρών πια, στην Μυρτώ Δεληβοριά που έντυσε με τις εικόνες της την έκδοση, στον Γιώργο Χατζηπιερή (που υπογράφει ορισμένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του άλμπουμ), στον Αλκίνοο Ιωαννίδη και στην Νεφέλη Φασούλη που τραγούδησαν τα τραγούδια του cd και στον Γιώργο Κατσάνο, τον πολυοργανίστα σταθερό μουσικό συνεργάτη του Φοίβου.

Μιλώντας ο Φοίβος στους μικρούς και μεγάλους φίλους του για την απονομή είπε: « Eδώ είμαστε! Ουρανοκατέβατοι και απροσδόκητοι αλλά τελικά όπως αποδεικνύεται καλόδεχτοι. Με τα ανακατεμένα μας μαλλιά, με το ελεφαντάκι μας, την αδερφή μας την Μυρτώ Δεληβοριά, τη Τζέλα, τη Λέλα, τον Κόρνα, την πόλη μας και τα περίεργα ονόματά μας. Και θέλουμε και έχουμε να μάθουμε ένα-ένα κι άλλα, πολλά ακόμα δικά σας.»
Καλή συνέχεια….

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Τίτλος: Πες μου τ΄όνομά σου
Ερμηνεύει ο Φοίβος Δεληβοριάς
Συμμετέχει η Νεφέλη Φασούλη
Μαζί τους ο πολυοργανίστας Γιώργος Κατσάνος

ΘΕΑΤΡΟ RADAR
Πλατεία Αγίου Ιωάννη και Πυθέου 93, Αθήνα
Τ.Κ. 11744 |στάση μετρό ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Τηλ. 210 97 69 294

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Κυριακή 14 Απριλίου
Στις 12.00 & 15.00
Διάρκεια παράστασης : 60’ χωρίς διάλειμμα
Για παιδιά από 4 έως 10 ετών

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved