Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το σπίτι της στα Μελίσσια – Αυτές είναι οι πιο αγαπημένες γωνιές της

Η Ελένη Μενεγάκη ζει σε ένα υπέροχο σπίτι στα Μελίσσια από το 2004. Είναι ένα κλασσικό σπίτι το οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το σπίτι της στα Μελίσσια – Αυτές είναι οι πιο αγαπημένες γωνιές της

Η παρουσιάστρια στο εν λόγω σπίτι πια μένει με τα τέσσερα παιδιά της (την Λάουρα, την Βαλέρια, την Μαρίνα και τον Άγγελο) τον νυν σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο αλλά και με τη μητέρα της, την κυρία Ζέτα και τον πατριό της, Θοδωρή Μισόκαλο.

Στο εσωτερικό του σπιτιού κυριαρχούν τα καφέ χρώματα, τα έπιπλα από ξύλο, τα εντυπωσιακά χαλιά και τα μεγάλα κάδρα. Η διακόσμηση του σπιτιού είναι κλασσική, παραδοσιακή, ενώ απ’ έξω το σπίτι της είναι πέτρινο.

Οι αγαπημένες γωνιές της Ελένης, εκτός από το δωμάτιό της, είναι η κουζίνα, που λατρεύει να κάθεται με τις ώρες και να μαγειρεύει για τα παιδιά και τους φίλους της, αλλά έχει και ένα συγκεκριμένο μέρος στο σαλόνι, που της αρέσει να ηρεμεί...

Ο μεγάλος κήπος με την παιδική χαρά είναι επίσης το αγαπημένο μέρος της Ελένης περνώντας πολλές ώρες της ημέρας με τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο, αλλά περιποιώντας και τα λουλούδια και τα δέντρα που έχει φυτέψει η ίδια!
Η παρουσιάστρια έχει ανεβάσει κατά καιρούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το σπίτι της στα Μελίσσια και πάρτε και εσείς μία γεύση από το υπέροχο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved