Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόσφατο babymoon του πρίγκιπα Harry & της Meghan Markle (pics)

Καθώς η μέρα του #babysussex πλησιάζει, οι γονείς του κατάφεραν να κάνουν ένα μυστικό ταξίδι, «babymoon» όπως ονομάζεται στο εξωτερικό.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόσφατο babymoon του πρίγκιπα Harry & της Meghan Markle (pics)

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το babymoon είναι κάτι σαν το honeymoon (γαμήλιο ταξίδι) με τη μόνη διαφορά που προηγείται της γέννησης ενός μωρού για να γιορτάσουν με αυτόν τον τρόπο την άφιξή του.

Το ζευγάρι είναι αρκετά απασχολημένο

Η Δούκισσα Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, είχαν αρκετά να στριμώξουν στο πρόγραμμά τους μερικές εβδομάδες πριν τον ερχομό του μωρού τους.

Η Meghan διοργάνωσε τουλάχιστον δύο baby showers, ένα στην Νέα Υόρκη και ένα στην Αγγλία.

Επίσης είχαν να λανσάρουν το νέο προσωπικό λογαριασμό τους στο Instagram τώρα που μετακόμισαν από το παλάτι του Kensington, στην κατοικία τους στο Sussex και να κάνουν τις τελευταίες του ετοιμασίες πριν τη γέννηση του μωρού που όλοι αναρωτιούνται αν θα γεννηθεί κοντά στη νέα τους κατοικία ή στο St Mary Hospital, όπου και γέννησε η Kate Middleton.

Ωστόσο, αυτό που έγινε γνωστό είναι πως το ζευγάρι κατάφερε να κάνει ένα τελευταίο ταξίδι πριν το μικρό τους κοριτσάκι (κορίτσι θα είναι), γεννηθεί.

Το δωμάτιο που έμειναν

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έμειναν τρεις νύχτες στο Heckfield Place στο Hampshire και πλήρωσαν 33.000 λίρες.

Το δωμάτιό τους (αυτό που θα δείτε και στη gallery που ακολουθεί) έχει δικό του τζάκι και είναι ιδανικό για ένα ζευγάρι που θέλει να ξεκουραστεί και να απολαύσει τον έρωτά του. Το δωμάτιο έχει επίσης ιδιωτική ταράτσα, μπαλκόνι και θέα που κόβει την ανάσα.

Δείτε τις φωτογραφίες από την περιοχή και το δωμάτιο του ζευγαριού στη gallery που ακολουθεί:

πηγή φωτογραφιών: Instagram accounts / Princess style Inspiration / In Bed With / Heckfield Place / Town & country

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved