Η προκλητική πολυτελής οικογενειακή ζωή του Άσαντ την ώρα που πεθαίνουν αθώα παιδιά στη Συρία!

Ο θυμός ξεχειλίζει παγκοσμίως για την προκλητική πολυτελή ζωή που ζει η οικογένεια του Σύριου προέδρου Μπασάρ Άλ Άσαντ, την ίδια ώρα που χιλιάδες παιδιά χάνουν τη ζωή τους στη χώρα, ή αναγκάζονται να ξεριζωθούν από την πατρίδα τους για να γλιτώσουν από τον πόλεμο.

Η προκλητική πολυτελής οικογενειακή ζωή του Άσαντ την ώρα που πεθαίνουν αθώα παιδιά στη Συρία!

Τα media πασκοσμίως ρίχνουν τα «φώτα» τους στη σύζυγο του Μπασάρ Άλ Άσαντ, Άσμα, η οποία υπήρξε στέλεχος της τράπεζας JP Morgan και έχει τελειώσει το βασιλικό κολέγιο στη Βρετανία πριν αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των τριών παιδιών που έχει αποκτήσει με τον Σύριο πρόεδρο.

Στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις ανέσεις που απολαμβάνουν τα μέλη της οικογένειας Άσαντ ρίχνουν ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά και προκαλούν. Τα διεθνή μέσα αποκαλύπτουν πως τα παιδιά του προέδρου τρέφονται με προϊόντα που έρχονται με παραγγελία από τη Δύση ώστε να μην τρώνε τίποτα από την κουζίνα της Συρίας, καθώς η μητέρα τους Άσμα θέλει να μεγαλώσουν στα πρότυπα του Δυτικού κόσμου.

Τα τοπικά μέσα στη Συρία αποκαλύπτουν επίσης πως η «κυρία Προέδρου» πρόσφατα ξόδεψε 270.000 λίρες για να αγοράσει πολυελαίους για την έπαυλη όπου ζει με την οικογένειά της τους οποίους έκανε ειδική παραγγελία από την Πράγα.

Επίσης τονίζουν πως η οικογένεια του προέδρου έχει φροντίσει για τα πάντα, ακόμα και για τη διαφυγή της από τη χώρα σε περίπτωση σύρραξης καθώς οι γονείς της Άσμα ζουν μόνιμα στον Λίβανο σε επίσης πολυτελείς συνθήκες ενώ έχουν σπίτι και στο Λονδίνο.

* Η φωτογραφία είναι απο αρχείο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved