Ο «Γολγοθάς» της εξωσωματικής: 6,5 χρόνια, 80 ωοληψίες, 4 αποβολές, 1 καισαρική & 1 παιδί (pics)

... και 11 μήνες μετά έμεινε έγκυος φυσιολογικά!

Ο «Γολγοθάς» της εξωσωματικής: 6,5 χρόνια, 80 ωοληψίες, 4 αποβολές, 1 καισαρική & 1 παιδί (pics)

Η ιστορία της Tamika Milgate είναι πέρα για πέρα αληθινή και αξίζει να τη διαβάσουν όχι μόνο οι γυναίκες που παλεύουν με την υπογονιμότητα και έχουν βάλει τον εαυτό τους στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης, αλλά και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες. Η ιστορία της είναι ευχάριστα ανατριχιαστική.

Την ιστορία της έκανε γνωστή η φωτογράφος Melissa Jean μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με μια σειρά από φωτογραφίες της Tamika που τη δείχνουν στο δωμάτιο τοκετού, έτοιμη να γεννήσει το δεύτερο παιδί της.

Η σύλληψη του δεύτερου παιδιού ήρθε φυσικά σε αντίθεση με την πρώτη της κόρη που ήρθε στον κόσμο μετά από 6,5 χρόνια υπογονιμότητας.

«Της Tamika της πήρε 6,5 χρόνια για να γίνει μητέρα. Εξέτασε 5 ωάριά της, συλλέχθηκαν πάνω από 80 ωάρια, 13 κατάφεραν γονιμοποιηθούν, είχε 4 αποβολές, 11 εμβρυομεταφορές έγιναν μέχρι να γεννηθεί η πρώτη της κόρη Aailyah, πέρασε 23 εβδομάδες στο νοσοκομείο εξαιτίας της υπερέμεσης κύησης και γέννησε με καισαρική τομή!», έγραψε στην αρχή του ποστ της περιγράφοντας όλα όσα έζησε η Tamika για να γίνει μητέρα.

Η ιστορία της όμως δεν τελειώνει εκεί. Η συνέχεια είναι συγκινητικά ανατριχιαστική καθώς, 11 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της έμεινε έγκυος φυσιολογικά.

«11 μήνες μετά έμεινε έγκυος φυσιολογικά. Είχε πρωινές ναυτίες μόνο στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και επέλεξε να γεννήσει και το δεύτερο παιδί με καισαρική τομή. Προς έκπληξη όλων το μωρό ήταν... αγόρι. Το πρώτο αγόρι από τα 7 εγγόνια που έχει η οικογένειά της. Πετάει από ευτυχία. Μα δεν είναι απίστευτη η ζωή;».

Εμείς θα απαντήσουμε πως «Ναι, η ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις!».

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved