H Kylie Jenner προσπαθεί να μάθει στην κόρη της Stormi να διαβάζει - Δείτε πώς (pics)

Αφιερώνει σχεδόν όλο το χρόνο της, στην κόρη της!

H Kylie Jenner προσπαθεί να μάθει στην κόρη της Stormi να διαβάζει - Δείτε πώς (pics)

Πείτε αντίο σε εκείνες τις ημέρες που δείχναμε τη μαμά και τον μπαμπά λέγοντας στο μωρό: «Πες μα-μα», «Πες μπα-μπα».

Η Kylie Jenner έδειξε σε όλους τους θαυμαστές της μέσα από μια σειρά Insta stories τον τρόπο που μαθαίνει η ίδια στην 14 μηνών κορούλα της, πώς να διαβάζει και μάλιστα χρησιμοποιώντας ένα βιβλίο των 8 ευρώ περίπου.

«Πού είναι το μπρόκολο;»

Η 21 έτους τηλεπερσόνα φαίνεται να διαβάζει στην κόρη της το πολύχρωμο παιδικό βιβλίο με τίτλο «Οι πρώτες μου 100 λέξεις», του Roger Priddy και η Stormi να δείχνει με το δάχτυλό της τις εικόνες του βιβλίου, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο να ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις της μαμάς της.

«Πού είναι το μπρόκολο;», ακούγεται σε ένα από τα stories της να λέει η Kylie, ζητώντας από τη μικρούλα να δείξει με το δαχτυλάκι της το λαχανικό που ζητάει η μαμά.

kylie jenner stormi 1

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι το πιο δημοφιλές στην κατηγορία του και αρκετοί γονείς είναι εκείνοι που το επιλέγουν, πόσο μάλλον τώρα που η Kylie το «διαφήμισε» μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Απολαμβάνει τη μητρότητα

Και ενώ δεν δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της κόρης της στα social, (τόσο συχνά όσο η αδερφή της Khloe) φαίνεται ότι απολαμβάνει τη μητρότητα και της αρέσει πολύ που έχει γίνει μαμά.

Τον Μάιο του 2018 η ίδια είχε αποκαλύψει ότι κάθε ήμερα μαθαίνει τόσα πολλά για τη μητρότητα αλλά και τον εαυτό της από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο το μικρό της αγγελούδι. «Μαθαίνω τόσα για τον εαυτό μου και τη ζωή μου... είναι μια υπέροχη εμπειρία», είχε πει στο Evening Standard συνεχίζοντας: «Φυσικά και θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, ακόμη και στην αρχή, όπως για παράδειγμα ο λιγότερος ύπνος, τα ξενύχτια... υπάρχουν πολλά πάνω και κάτω!».

Λοιπόν, φαίνεται ότι κάνει καταπληκτική δουλειά με τη μικρή, ειδικά τώρα που αυτές οι δύσκολες μέρες με ένα νεογέννητο στο σπίτι, ανήκουν πια στο παρελθόν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved