Μαμά ανησυχεί για το μέλλον των παιδιών της και μοιράζεται τους φόβους της (pics)

Είναι φυσικό οι γονείς να ανησυχούν για το μέλλον το παιδιών τους.

Μία Μαμά
Μαμά ανησυχεί για το μέλλον των παιδιών της και μοιράζεται τους φόβους της (pics)

Ο κατάλογος ανησυχιών είναι μακρύς. Από τις πιο απλές όπως οι φιλίες του παιδιού και η σχολική επίδοση, η καλή υγεία, η σωστή διατροφή και η άσκηση μέχρι τις πιο σύνθετες όπως οι απειλές στο σχολείο ή στο διαδίκτυο, οι επικινδυνότητα όταν κυκλοφορούν μόνα τους, ποιο επάγγελμα και σύντροφο θα επιλέξουν στη ζωή τους κ.ο.κ.
Το ίδιο ανήσυχη και προβληματισμένη είναι και η Sara – Emilie παρ’ όλο που τα παιδιά της, ο Liam και η Emma, είναι ακόμα πολύ μικρά.

«Με φοβίζει να σκεφτώ όλους τους ανθρώπους του κόσμου. Μπορείτε να πιστέψετε ότι όλοι υπήρξαν αθώα χαρούμενα μωρά; Δεν μπορώ να αποφασίσω ποια θα είναι τα παιδιά μου όταν μεγαλώσουν. Τι είδους άνθρωποι θα γίνουν. Αλλά μπορώ να τους δείξω τον σωστό δρόμο και να τους δώσω αγάπη και την ασφάλεια.

Μπορώ να είμαι κοντά τους και να παρακολουθώ τη μέρα τους.

Υπόσχομαι ότι θα είμαι το καλύτερο παράδειγμα που μπορούν να έχουν ως μητέρα.

Για να είμαι ειλικρινής είναι τρομακτικό όταν το σκέφτεσαι: Όλες οι επιλογές σου, όσα κάνεις κάθε μέρα, επηρεάζουν και τα παιδιά σου.

Να είστε παρόντες.

Να είμαστε παρόντες. Δώστε αγάπη στα παιδιά σας και διδάξτε τους πώς είναι καλό να είμαστε ευγενικοί ο ένας προς τον άλλον. Προετοιμάζετε, μεγαλώνουμε τις επόμενες γενιές. Μην το ξεχνάμε».

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της Sara με τα παιδιά της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved